Ondernemende leiders met het vermogen te versnellen

Leiderschap dat leidt tot betere marktposities

Ondernemende leiders met het vermogen te versnellen

Ebbinge werkt al sinds jaar en dag voor het merendeel van de private equity-partijen en portfoliobedrijven. Wij begrijpen de dynamiek en karakteristieken van deze markt als geen ander en kennen ook – en vooral – het type leiders waar deze sector om vraagt. Namelijk ondernemende leiders die ook in lastige omstandigheden de koers uitzetten en resultaat leveren. Wij zijn vaak al pre-deal betrokken en in staat om transitie en snelheid te combineren. Zo helpen we het fundament te leggen onder een structureel betere marktpositie en waardering van een bedrijf. 

Onze focus is versterking van de leiding van de bedrijven.

Ondernemende leiders met het vermogen te versnellen

‘Gemengd management in Private Equity is helaas nog altijd zeldzaam’

Ebbinge stelt leiders van vandaag en morgen de vragen die er echt toe doen. Deze keer Cilian Jansen Verplanke, Co-founding Partner bij Karmijn Kapitaal. ‘Waarom betrekken we de vrouwelijke helft van de wereldbevolking niet gewoon bij het zakendoen?’
Lees het hele interview hier

Voor portfoliobedrijven: nieuwe ondernemende leiders
De kern van ons werk is tweeledig: vaste en interim-posities invullen en de ontwikkeling van topteams bevorderen. Wij bieden functionele discipline-ervaring in de gespecialiseerde sectoren handel en industrie, zakelijke diensten, consumer en retail. Via ondernemers, buy-in-managers en leiders die een organisatie of specifieke discipline naar een volgende fase kunnen brengen.

Leergang Toezicht Nieuwe Stijl in Private Equity
Nieuw in ons aanbod is een jaarleergang voor private equity-commissarissen. Deze cursus is gericht op de specifieke dynamiek tussen een actieve aandeelhouder en het management, de meerwaarde die je als participatiecommissaris kunt bieden en je eigen rol, vaardigheden en beperkingen.

Managementscans en executive (team) development
Ook bieden wij ontwikkelgericht(e) managementscans, leadership assessments en leadership team development. Zo helpen we teams op een gemakkelijke manier om elkaar weer te begrijpen en beter samen te werken. Vaak zijn het korte, intensieve trajecten met een positieve impact.

Snelheid x zorgvuldigheid = performance

Kenmerkend voor onze aanpak: snelheid gecombineerd met zorgvuldigheid. We weten namelijk hoe belangrijk het binnen private equity is om snel kwaliteit te leveren. Die snelheid mag echter niet ten koste gaan van zorgvuldigheid. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze leiders. Uiteindelijk gaat het om de performance die zíj leveren, de waardeversnelling die zíj brengen. Daarbij kijken we niet alleen naar individuele leiderschapskwaliteiten, maar ook naar de match. Met collega’s uit het topteam én tussen de organisatie in kwestie en de persoonlijkheid van de potentiële leider.

Recent afgeronde opdrachten

case-contiweb
Case Contiweb
CEO - Contiweb
Geeft vorm en inhoud aan de groeiambitie van het bedrijf
lees meer
case-boal-group
Case BOAL Group
CHRO - BOAL Group
Uitbreiding van directie
lees meer
case-heliox
Case Heliox
CFO - Heliox
Finance naar een hoger niveau brengen
lees meer
case-monta
Case Monta
COO - Monta
Heeft de opdracht de huidige structuur en processen naar een hoger niveau te brengen
lees meer

Niet gevonden wat je zocht?

Ontdek alle Diensten en Expertises , lees onze Leadership Insights of neem Contact op.