Ebbinge helpt door te investeren in mensen en écht leiderschap

Ons uniek recept voor groei

1

Vertalen van strategie naar mensen en teams

Met een gespecialiseerd team van consultants en facilitators bouwen we aan teams die strategische doelstellingen ontwikkelen en waarmaken. Onze diensten Search, Interim, Leadership Development en Leergangen zijn mensgericht en gestoeld op een diep begrip. Van zowel de (strategische) situatie en context van de organisatie als de markt en de verschillende functies.

“Elke leider heeft momenten voor zichzelf nodig om helder te kunnen blijven nadenken”

2

Raakvlak tussen je organisatie en ons netwerk

Wij kennen de markt en de markt kent ons. Door ons unieke zakelijke netwerk helpen wij organisaties het juiste leiderschap te vinden. Onze aanpak is beproefd effectief en wordt optimaal ondersteund door AI en big data. We bieden meerwaarde dankzij gestructureerde search, gerichte inzet van media, ons vitale netwerk en onze onderscheidende communities.

“Bij het selecteren van kandidaten letten we op ervaring, maar ook op hoe iemand is als mens”

3

We ontwikkelen écht leiderschap binnen organisaties

Via masterclasses en leergangen helpt Ebbinge om écht leiderschap te ontwikkelen binnen organisaties. Zo ontwikkelt en verzorgt Ebbinge in een eigen stijl executive leergangen voor directeuren, bestuurders en toezichthouders uit de private en publieke sector.

“De vele perspectieven die aan bod komen in opleidingen en het sparren met een diversiteit aan mede-cursisten, dragen bij aan zelfinzicht en een heldere ambitie. En daarmee aan de goede keuzes.”

4

Onze onderzoeksgedreven aanpak

In samenwerking met Nyenrode doen wij doorlopend onderzoek naar leiderschap. Hoe verandert het? En welke succesfactoren zijn ervoor nodig? De opgedane inzichten zijn het fundament onder het Ebbinge-model voor écht leiderschap. In onze whitepaper 'Echt leiderschap', die is gebaseerd op een onderzoek dat we samen met Nyenrode hebben gedaan, ontdek je wat de zeven kwaliteiten van échte leiders zijn volgens Nederlandse CEO’s.

“Een succesvolle opdracht houdt in dat wij, als Ebbinge, ook écht betrokken zijn”

Écht Ebbinge

‘Ik geloof enorm in de kracht van het Ebbinge DNA’

‘Ik geloof enorm in de kracht van het Ebbinge DNA’

Echt Ebbinge

Publicatiedatum: 30-06-2022

lees meer
‘Een natuurlijk leider is dat al voordat hij of zij de titel krijgt’
Human Capital

‘Een natuurlijk leider is dat al voordat hij of zij de titel krijgt’

Willem en Lotty van Ebbinge gaan regelmatig in gesprek met relaties in Private Equity over de waarde van Human Capital. Ditmaal spreken ze met Sergio Campisi van Value Enhancement Partners.

Publicatiedatum: 20-04-2022

Het leiderschap van Anita te Water, partner bij Ebbinge
Het leiderschap van

Het leiderschap van Anita te Water, partner bij Ebbinge

'Soms moet je het jezelf ongemakkelijk maken'

Publicatiedatum: 17-12-2021