1

Vertalen van strategie naar mensen en teams

Met een gespecialiseerd team van consultants en facilitators bouwen we aan teams die strategische doelstellingen ontwikkelen en waarmaken. Onze diensten Search, Interim, Leadership Development en Leergangen zijn mensgericht en gestoeld op een diep begrip. Van zowel de (strategische) situatie en context van de organisatie als de markt en de verschillende functies.

“Elke leider heeft momenten voor zichzelf nodig om helder te kunnen blijven nadenken”

2

Raakvlak tussen je organisatie en ons netwerk

Wij kennen de markt en de markt kent ons. Door ons unieke zakelijke netwerk helpen wij organisaties het juiste leiderschap te vinden. Onze aanpak is beproefd effectief en wordt optimaal ondersteund door AI en big data. We bieden meerwaarde dankzij gestructureerde search, gerichte inzet van media, ons vitale netwerk en onze onderscheidende communities.

“Bij het selecteren van kandidaten letten we op ervaring, maar ook op hoe iemand is als mens”

3

We ontwikkelen écht leiderschap binnen organisaties

Via masterclasses en leergangen helpt Ebbinge om écht leiderschap te ontwikkelen binnen organisaties. Zo ontwikkelt en verzorgt Ebbinge in een eigen stijl executive leergangen voor directeuren, bestuurders en toezichthouders uit de private en publieke sector.

“De vele perspectieven die aan bod komen in opleidingen en het sparren met een diversiteit aan mede-cursisten, dragen bij aan zelfinzicht en een heldere ambitie. En daarmee aan de goede keuzes.”

4

Onze onderzoeksgedreven aanpak

In samenwerking met Nyenrode doen wij doorlopend onderzoek naar leiderschap. Hoe verandert het? En welke succesfactoren zijn ervoor nodig? De opgedane inzichten zijn het fundament onder het Ebbinge-model voor écht leiderschap. In onze whitepaper 'Echt leiderschap', die is gebaseerd op een onderzoek dat we samen met Nyenrode hebben gedaan, ontdek je wat de zeven kwaliteiten van échte leiders zijn volgens Nederlandse CEO’s.

“Een succesvolle opdracht houdt in dat wij, als Ebbinge, ook écht betrokken zijn”

Leadership Insights

Omarm complexiteit: hoe de boardroom systeemverandering mogelijk maakt
lees meer
De eerste 100 dagen van Rogier Vegter, Fysiogroep Nederland
Eerste 100 dagen van

De eerste 100 dagen van Rogier Vegter, Fysiogroep Nederland

Rogier Vegter is recent gestart als CEO van Fysiogroep Nederland. Hij neemt ons mee in hoe hij zijn eerste 100 dagen heeft ervaren. 'De medewerkers staan bij mij altijd voorop, zonder hen wordt er geen cliënt geholpen'.

Publicatiedatum: 05-07-2023

‘De berg lijkt soms zo hoog dat je de klim niet aandurft, maar begin maar gewoon’
Webinar

‘De berg lijkt soms zo hoog dat je de klim niet aandurft, maar begin maar gewoon’

Lees hier een re-cap van ons webinar 'Geen tijd voor langzame leiders' met Ed van de Weerd, Pauline van der Meer Mohr en Sander Schimmelpenninck.

Publicatiedatum: 30-06-2023