Gezocht: leiders die marketing verheffen tot transformatietool

We bemiddelen voor de beste marketeers

Gezocht: leiders die marketing verheffen tot transformatietool

Als marketingleider opereer je in een complex werkveld, waarin de werkelijkheid er morgen weer totaal anders kan uitzien. Kan jouw organisatie niet voldoen aan de torenhoge eisen op het gebied van klanttevredenheid en customer experience, dan word je langs beide kanten ingehaald door concurrenten. Een digital-proof marketingstrategie is noodzakelijk om transformatie te faciliteren en groei te realiseren.

 

Gezocht: leiders die marketing verheffen tot transformatietool

'Ik heb best een ander type profiel in de organisatie. Hoe ga je daarmee om?'

In deze video zitten Kirsten Schuijt (Directeur WNF) en Wendy Wingelaar aan tafel. Wendy is CMO bij het WNF en heeft de overstap gemaakt van een commercieel bedrijf naar deze organisatie. Benieuwd hoe zij deze overstap heeft ervaren?

De marketingleiders van morgen
Als nieuwe marketingleider ben je een ondernemende professional die vanuit een scherpe visie een bedrijf naar de volgende fase kan brengen. Die leiding en verantwoordelijkheid durft te pakken, mensen verbindt én de brug slaat tussen marketing en andere disciplines: IT, digital & data, sales en commercie. En die concreet nadenkt over en acteert op de maatschappelijke waarde van je bedrijf.

Ebbinge kent de nieuwe leiders
Herken jij je in dit profiel? Dan voegen we je graag toe aan ons netwerk. Ebbinge laat je niet alleen jouw volgende carrièrestap zetten, ook helpen we je bij je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Contact

Wil je contact opnemen? De volgende mensen kunnen je hierbij helpen.

Niet gevonden wat je zocht?

Ontdek alle Diensten en Expertises, bekijk onze Leadership Insights of neem Contact op.

Alle vacatures