Not-for-profit, fit-for-purpose

Van purpose naar impact

Not-for-profit, fit-for-purpose

De maatschappelijke sector is breed en loopt van goede doelen via fondsen en ngo’s tot aan culturele instellingen. Ondanks de variatie zien wij een aantal gemeenschappelijke uitdagingen. Niet zozeer op het vlak van het winstgevend maken van de maatschappelijke sector, maar wel wat betreft het toekomstbestendig maken van de purpose. Hoe kunnen organisaties bijvoorbeeld:

• Meer marktdenken implementeren?
• Hun maatschappelijke impact maximeren?
• De omslag maken naar digital & data?
• Meer samenwerken in het maatschappelijke speelveld?

Not-for-profit, fit-for-purpose

‘In een lastige situatie ben ik op m’n krachtigst’

Ebbinge stelt leiders van vandaag en morgen de vragen die er echt toe doen. Deze keer Kirsten Schuijt, directeur van WWF Nederland. '‘WWF zit overal aan tafel, want de oplossing van problemen waar wij aan werken ligt nooit bij één groep’.
Lees het hele interview hier

Lead our future
Ebbinge zet zich met passie in voor de kwaliteit van leiderschap en toezicht in de maatschappelijke sector. Wij werken aan interim en executive search van directeuren, bestuurders en toezichthouders. Ook organiseren we de leergang Toezicht ‘Nieuwe Stijl’ bij Goede Doelen en Culturele Instellingen.

Ons netwerk
Ben jij een doortastende zorgleider, die een maatschappelijke inborst combineert met een haarfijne zakelijke antenne? Neem dan gerust contact met ons op, aangezien we je graag in ons netwerk hebben.

Contact

Wil je contact opnemen? De volgende mensen kunnen je hierbij helpen.

Niet gevonden wat je zocht?

Ontdek alle Diensten en Expertises, bekijk onze Leadership Insights of neem Contact op.

Alle vacatures