Not-for-profit, Fit-for-purpose

Van purpose naar impact

Not-for-profit, Fit-for-purpose

De maatschappelijke sector is breed en loopt van goede doelen via fondsen en ngo’s tot aan culturele instellingen. Ondanks de variatie zien wij een aantal gemeenschappelijke uitdagingen. Niet zozeer op het vlak van het winstgevend maken van de maatschappelijke sector, maar wel wat betreft het toekomstbestendig maken van de purpose. Hoe kunnen organisaties bijvoorbeeld:

• Meer marktdenken implementeren?
• Hun maatschappelijke impact maximeren?
• De omslag maken naar digital & data?
• Meer samenwerken in het maatschappelijke speelveld?

 

 

Not-for-profit, Fit-for-purpose

‘Ik probeer bewust in het leven te staan’

Onze collega Marjolein denkt na over de manier waarop ze echt impact kan maken, zowel zakelijk als privé. In deze video gaat ze langs bij het DOWN TO EARTH collective waar ze onlangs een Business Director heeft geplaatst.

Lead our future
Ebbinge zet zich met passie in voor de kwaliteit van leiderschap en toezicht in de maatschappelijke sector. Wij werken aan interim en executive search van directeuren, bestuurders en toezichthouders. Ebbinge organiseert Toezicht ‘Nieuwe Stijl’ bij Goede Doelen en Culturele Instellingen. Daarnaast bieden we benchmarks, begeleiden we zelfevaluaties van Raden van Toezicht en houden we ons bezig met assessments, development en coaching.

Samenwerking
Dit alles doen we in samenwerking met onder andere MVO Nederland, Change Inc. en Nyenrode Universiteit. In deze markt bieden we vanuit ons Ebbinge Interim-team ook een levendig netwerk aan direct inzetbare en ervaren interim-managers.

Contact

Wil je contact opnemen? De volgende mensen kunnen je hierbij helpen.

Niet gevonden wat je zocht?

Ontdek alle Diensten en Expertises , lees onze Leadership Insights of neem Contact op.