Een volgende stap voor voortreffelijke financiële leiders

De afgelopen 40 jaar hebben we talloze CFO’s vooruit geholpen

Een volgende stap voor voortreffelijke financiële leiders

Als goede CFO of financieel directeur breng je overzicht en inzicht. Je zorgt voor solide analyses en accurate informatie die de basis vormen voor de juiste (strategische) besluiten. Kosten en cashflow zijn dankzij jou in controle en verrassingen passé. Jij bent een constructieve sparringpartner die de business begrijpt, waarde creëert op zowel de korte als lange termijn en meedenkt over hoe iets wél kan. Tegenspraak geef je als het moet; scherp op kosten en risico’s ben je altijd. Strategisch vermogen en implementatiekracht behoren tot jouw belangrijkste kwaliteiten. Je begrijpt immer de specifieke setting. Vanuit je ervaring in de branche – of juist daarbuiten.

Als CFO in ons netwerk beschik jij niet alleen over de juiste skills en ervaring. Ook heb je een radar voor de ambities, uitdagingen en cultuur van een organisatie, terwijl je tegelijkertijd een nieuwe frisse blik toevoegt. Is jouw cv een duplicaat van deze omschrijving? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Een volgende stap voor voortreffelijke financiële leiders

'Ik wil het welzijn van de medewerkers meenemen in alles wat we doen'

Wat voor leiderschap verwachten we van een Chief Financial Officer? Vincent Timmers van Ebbinge sprak met Frederique Steels, CFO van ZorgDomein. ‘Ik heb gewerkt aan meer samenwerking, meer leren van elkaar en elkaars werk kunnen overnemen. Je moet je eigen doel niet vooraan zetten’
Lees het interview hier

Contact

Wil je contact opnemen? De volgende mensen kunnen je hierbij helpen.

Niet gevonden wat je zocht?

Ontdek alle Diensten en Expertises, bekijk onze Leadership Insights of neem Contact op.

Alle vacatures