Leiderschap waarin marketing de basis is voor transformatie

Ebbinge kent de beste marketeers

Leiderschap waarin marketing de basis is voor transformatie

Marketingleiders opereren in een complex werkveld, waarin de werkelijkheid er morgen weer totaal anders kan uitzien. Organisaties die niet kunnen voldoen aan de torenhoge eisen op het gebied van klanttevredenheid en customer experience, worden langs beide kanten ingehaald door concurrenten. Een digital-proof marketingstrategie is noodzakelijk om transformatie te faciliteren en groei te realiseren.

 

Leiderschap waarin marketing de basis is voor transformatie

'Ik heb best een ander type profiel in de organisatie. Hoe ga je daarmee om?'

In deze video zitten Kirsten Schuijt (Directeur WNF) en Wendy Wingelaar samen aan tafel. Wendy is CMO bij het WNF en heeft de overstap gemaakt van een corporate bedrijf naar deze NGO. Benieuwd hoe zij deze overstap heeft ervaren?

De marketingleiders van morgen
De nieuwe marketing leiders zijn ondernemende professionals die vanuit een scherpe visie een bedrijf naar de volgende fase kunnen brengen. Die leiding en verantwoordelijkheid durven te pakken, mensen verbinden én de brug slaan tussen marketing en andere disciplines: IT, digital & data, sales en commercie. En die concreet nadenken over en acteren op de maatschappelijke waarde van het bedrijf.

Ebbinge kent de nieuwe leiders
Ebbinge beschikt over een rijk netwerk van ervaren en daadkrachtige leiders op het gebied van marketing – die we allemaal persoonlijk kennen. Binnen onze markten searchen we vaak voor transformatie- en groeiopdrachten.

Contact

Wil je contact opnemen? De volgende mensen kunnen je hierbij helpen.

Niet gevonden wat je zocht?

Ontdek alle Diensten en Expertises , lees onze Leadership Insights of neem Contact op.