De digitale economie vraagt om nieuwe innovatieve leiders

Leid jij digitale transformaties feilloos?

De digitale economie vraagt om nieuwe innovatieve leiders

Ebbinge is de spil tussen de beste digitale leiders en de organisaties die hen nodig hebben. Wij beschikken over jarenlange ervaring, een immer frisse blik op de markt en diepgaande relaties. Daardoor begrijpen wij met welke vragen en onzekerheden organisaties zitten in deze tijden van disruptie en verandering. En weten we wie nodig is om belangrijke transformaties gedaan te krijgen en de organisatie naar een volgend niveau te brengen.

De digitale economie vraagt om nieuwe innovatieve leiders

‘In een ideale wereld is de digital officer uiteindelijk overbodig’

Hoe kunnen organisaties waarde creëren en impact maken door middel van digitalisering? Als Digital Director bij investeringsmaatschappij Egeria Private Equity ondersteunt Menno van de Waterbeemd bedrijven bij hun digitale transformatie.

‘Onze’ digital & data-leiders zijn daadkrachtige en inspirerende mensen. Op directieniveau. En op het gebied van technologische innovatie, digital turn-around, datastrategie, omnichannel-strategie en e-commerce. Ze passen naadloos, in het topteam én de organisatie. Het zijn langetermijndenkers met de kennis om de juiste strategische keuzes te maken voor de toekomstige ontwikkeling van zowel de organisatie als de business.

Ben jij zo’n leider die al deze kwaliteiten verenigt? Ons Data, digital & IT-team is toegewijd om nieuwe digitale leiders zoals jij te helpen. Door mee te denken over de volgende stap in je carrière én je met sprongen vooruit te helpen in je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Contact

Wil je contact opnemen? De volgende mensen kunnen je hierbij helpen.

Niet gevonden wat je zocht?

Ontdek alle Diensten en Expertises, bekijk onze Leadership Insights of neem Contact op.

Alle vacatures