Nieuw en nuchter leiderschap in het hart van onze economie

Breng jij professionaliteit, ondernemerschap en zakelijkheid?

Nieuw en nuchter leiderschap in het hart van onze economie

Bedrijven binnen de handel en maakindustrie zijn vaak nuchtere organisaties die uit zijn op innovatie, fundamentele veranderingen in de keten en verduurzaming van zowel de productie als supply chain. We zien vaak dat nieuwkomers de spelregels veranderen. Ebbinge brengt ervaren en werkelijk ondernemerschap in via échte leiders die verbinden en fundamentele, gezonde groei bewerkstelligen. Binnen alle functionele disciplines, vast en interim.

Wat wij vaak tegenkomen:
• De onderneming mist koers en leiderschap.
• De directie functioneert niet als één team.
• Er is onvoldoende innovatie, stuurinformatie ontbreekt en de commercie vraagt om versterking.

Nieuw en nuchter leiderschap in het hart van onze economie

Lead our future
Professionaliteit en ondernemerschap zijn het fundament onder nieuw leiderschap. Ebbinge introduceert de nieuwe leiders die dit inbrengen. Leiders die richting geven en overlopen van zakelijkheid, zonder aan menselijkheid te verliezen.

Ons team
Ons team Handel & Maakindustrie heeft een diepe functionele en sectorspecialisatie. Wij komen dagelijks bij deze ondernemende klanten over de vloer, die meestal zijn gevestigd op een industrieterrein en vaak een internationale focus hebben. Ze kloppen bij ons aan voor search-, interim- of team development-vraagstukken op directie- en RvC-niveau. Daardoor kunnen we fungeren als het raakvlak tussen de leiders van morgen en de organisaties die dankzij hun kwaliteiten vooruit kunnen.

Contact

Wil je contact opnemen? De volgende mensen kunnen je hierbij helpen.

Niet gevonden wat je zocht?

Ontdek alle Diensten en Expertises, bekijk onze Leadership Insights of neem Contact op.

Alle vacatures