Onderwijsleiders met oog voor maatschappelijk belang

Ben jij de leider die fundamentele transformatie realiseert?

Onderwijsleiders met oog voor maatschappelijk belang

De onderwijssector is bijzonder breed en divers. Hét onderwijs bestaat niet: het is te verschillend om te typeren in een paar ontwikkelingen. Toch zien wij wel één sectorbrede tendens: de beweging naar de grondgedachte van het onderwijs. Educatie als bron van kansengelijkheid. Als vormer van zelfstandige en kritische individuen. En als motor van onze kenniseconomie en innovatie.

Onderwijsleiders met oog voor maatschappelijk belang

Overige markten

Excellente leiders in het onderwijs
Tegelijkertijd ondergaat het onderwijs een belangrijke transformatie als gevolg van technologische en maatschappelijke veranderingen. Het levert een interessante spanning op met de beweging naar de originele bedoeling. En dus zijn er nieuwe leiders nodig. Talenten, vast en interim, die niet alleen oog hebben voor de vernieuwing in het onderwijs. Maar die ook – paradoxaal genoeg – staan voor die oorspronkelijke opvatting.

Lead our future
Dé leiders in het onderwijs van de toekomst? Dat zijn wat ons betreft de professionals die dit maatschappelijk belang combineren met de kwaliteiten om het onderwijs op fundamentele en ondernemende wijze te veranderen. Ben jij zo’n leider ten voeten uit? Dan komt Ebbinge graag met je in contact.

Ons team
Ons team Onderwijs werkt voor het onderwijs in brede zin: zowel universiteiten, hogescholen als mbo’s. We kennen de onderwijsinstellingen én de leiders en toezichthouders van morgen.

Contact

Wil je contact opnemen? De volgende mensen kunnen je hierbij helpen.

Niet gevonden wat je zocht?

Ontdek alle Diensten en Expertises, bekijk onze Leadership Insights of neem Contact op.

Alle vacatures