CHRO - BOAL Group

Uitbreiding van directie

CHRO - BOAL Group

Voor de BOAL Group, portfoliobedrijf van Equistone Partners Europe, hebben we in 2021 de nieuwe CHRO benoemd. BOAL is een toonaangevende speler in de internationale Controlled Environment Agriculture (CEA) sector. BOAL biedt een uitgebreid portfolio aan modulaire systemen en oplossingen voor een high-tech overdekte teelt. Met sites in Nederland en UK, in totaal 550 werknemers en een omzet van ruim EUR 225 mln in 2021 is de BOAL Group een industrieleider.

Om de winstgevende groei als onderdeel van een duurzame buy and build-strategie te verankeren, heeft de organisatie besloten om de groepsdirectie uit te breiden met een COO en CHRO. Beide posities zijn door Ebbinge vervuld. 

CHRO - BOAL Group

Search
De CHRO is verantwoordelijk voor de HR-strategie van BOAL Group (organisatie, mensen en cultuur). Is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, verankeren en verder professionaliseren van de HR strategie binnen BOAL. Draagt bij aan het vaststellen en bereiken van strategische doelstellingen, in nauwe samenwerking met de business.

Profiel
Commercieel gedreven, senior HR professional met een sterk zakelijk gevoel en ruime ervaring in snelgroeiende internationale, multi-site productieomgevingen.

Benoeming
Tessa van Westrenen. Combineert een (geo)technische achtergrond en internationale HR carrière bij Shell met waardevolle midmarket en consultancy ervaring. Sterke, doelgerichte, out-of-the box denker en creatieve HR professional, met een duidelijk kompas,  positieve instelling en sterke persoonlijke overtuigingen.

 

Ontdek andere Cases van de private equity practice

case-contiweb
Case Contiweb
CEO - Contiweb
Geeft vorm en inhoud aan de groeiambitie van het bedrijf
lees meer
case-heliox
Case Heliox
CFO - Heliox
Finance naar een hoger niveau brengen
lees meer
case-monta
Case Monta
COO - Monta
Heeft de opdracht de huidige structuur en processen naar een hoger niveau te brengen
lees meer

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Neem gerust contact met op met één van de Consultants van onze private equity practice.

Niet gevonden wat je zocht?

Ontdek alle Diensten en Expertises , lees onze Leadership Insights of neem Contact op.