Ebbinge kent, verbindt en ontwikkelt de leiders van de toekomst

We searchen voor vaste en interim-functies en bieden leergangen aan

1

Raakvlak tussen de beste leiders en toporganisaties

Ebbinge brengt échte leiders en de organisaties die hen nodig hebben bij elkaar. Onze consultants overzien het complexe speelveld van leiderschap en hebben toegang tot het interessante netwerk dat we de afgelopen veertig jaar hebben opgebouwd. Zo helpen wij leiders bij de volgende carrièrestap. Nu én in de toekomst, want wij zijn trots op onze langdurige relaties.

“Wij helpen leiders bij de volgende carrièrestap. Nu én in de toekomst, want wij zijn trots op onze langdurige relaties.”

2

Doorontwikkelen van leiderschap

Ebbinge bemiddelt niet alleen voor ondernemende leiders, maar helpt ze ook in hun ontplooiing. Via masterclasses en leergangen faciliteren we versterking van leiderschap. Door zelfinzicht te vergroten, maar ook door aandacht te besteden aan boardroom dynamics, stijl van beïnvloeden en positionering in een complex stakeholderveld.

“Het leiderschap versterken door het zelfinzicht te vergroten is een essentiële pijler van onze dienst Leadership Development.”

3

We ontwikkelen écht leiderschap binnen organisaties

Via masterclasses en leergangen helpt Ebbinge om écht leiderschap te ontwikkelen binnen organisaties. Zo ontwikkelt en verzorgt Ebbinge in een eigen stijl executive leergangen voor directeuren, bestuurders en toezichthouders uit de private en publieke sector.

“Een moderne CEO vraagt feedback uit zijn omgeving. Dat is geen teken van zwakte, het geeft CEO's juist meer leiderschap.”

4

Onze onderzoeksgedreven aanpak

In samenwerking met Nyenrode doen wij doorlopend onderzoek naar leiderschap. Hoe verandert het? En welke succesfactoren zijn ervoor nodig? De opgedane inzichten zijn het fundament onder het Ebbinge-model voor écht leiderschap. In onze whitepaper 'Echt leiderschap', die is gebaseerd op een onderzoek dat we samen met Nyenrode hebben gedaan, ontdek je wat de zeven kwaliteiten van échte leiders zijn volgens Nederlandse CEO’s.

“De kern van Écht Leiderschap gaat over echtheid; wie je bent, waar je voor staat en wat je wil realiseren, met duurzame impact.”

Leadership Insights

Ontdek hoe andere leiders hun horizon verbreden

Marike Bonhof: ‘Neem mensen aan die je het als mens ziet doen, los van ervaring’
lees meer
Tjark Tjin-A-Tsoi: ‘Een leider moet ook een beetje filosofisch zijn’
Echte vragen

Tjark Tjin-A-Tsoi: ‘Een leider moet ook een beetje filosofisch zijn’

Ebbinge stelt leiders van vandaag en morgen de vragen die er echt toe doen. Deze keer Tjark Tjin-A-Tsoi, CEO van Sanquin en vanaf 1 juni CEO van TNO.

Publicatiedatum: 13-05-2022

Rochdi Darrazi: ‘Uit het niets Boldking opbouwen leerde me meer over leiderschap dan mijn MBA’
Echte vragen

Rochdi Darrazi: ‘Uit het niets Boldking opbouwen leerde me meer over leiderschap dan mijn MBA’

Ebbinge stelt leiders van vandaag en morgen de vragen die er echt toe doen. Deze keer Rochdi Darrazi, CEO van Boldking.

Publicatiedatum: 11-11-2021

Jolanda Spoel: ‘Mijn droom is een drie keer zo groot theater’
Echte vragen

Jolanda Spoel: ‘Mijn droom is een drie keer zo groot theater’

Ebbinge stelt leiders van vandaag en morgen de vragen die er echt toe doen. Deze keer Jolanda Spoel, directeur van het Bijlmer Parktheater.

Publicatiedatum: 04-03-2022

Jouw volgende stap?

Ben jij toe aan een uitdagende nieuwe functie waarin jouw leiderschapskwaliteiten excelleren?

 

Kijk dan nu op onze vacaturepagina of schrijf je hieronder in voor de zakelijke nieuwsbrief.