Per direct nieuw leiderschap nodig?

Ebbinge Interim: snel de juiste aandacht voor je organisatie

Per direct nieuw leiderschap nodig?

Ebbinge Interim is spil in een netwerk van ervaren interim directeuren. Leiders die analytisch vermogen en visie combineren met daadkracht. Die verbeterprogramma’s leiden, noodzakelijke besluiten nemen, oog hebben voor de menselijke en zakelijke maat.

We werken voor ondernemende MKB bedrijven (PE- of family-owned) en organisaties in de sectoren zorg, onderwijs, publiek/privaat en goede doelen.

Ebbinge Interim heeft een uitgebreid track record in opdrachten voor de positie van CEO/algemeen directeur en directierollen in finance, hr, operations, marketing/sales, digital en ICT. Ook vervulden we diverse specialistische topposities in Operational Excellence, Pricing en Post Merger Integration.

Binnen 48 uur na opdracht leveren wij een shortlist met kandidaten aan. Ebbinge Interim werkt met zelfstandig gevestigde Interim Managers die we goed kennen, op het niveau van directie en management.

Per direct nieuw leiderschap nodig?

Interimmers aan het woord

Is Interim Management een vak apart? Wanneer is de opdracht succesvol afgerond? En misschien nog wel belangrijker: waarin onderscheidt een Interimmer zich van de vaste medewerker?
Bekijk de video's hier

Contact

Wil je meer weten over het inschakelen van een Interim Manager via Ebbinge Interim?

Neem dan contact op met Hinnejan Elswijk, Joost ’t Hooft, Brenda Steenbakker of Annemieke Unger – Limburg via 020 – 5 725 725 of mail naar interim@ebbinge.nl

Open sollicitatie?

Bij voorkeur ontvangen wij jouw sollicitatie via dit formulier.
Open sollicitatie versturen

Overige diensten

Search

Versterking van buiten nodig in de top? Ebbinge biedt toegang tot de beste leiders.

Leadership Development

Het leiderschap versterken door het zelfinzicht te vergroten is een essentiële pijler van onze dienst Leadership development.

The School of Leadership

Doorgroeien als directeur, bestuurder of toezichthouder? Ebbinge verzorgt in een eigen stijl executive leergangen.

Niet gevonden wat je zocht?

Ontdek alle Diensten en Expertises , lees onze Leadership Insights of neem Contact op.