Per direct nieuw leiderschap nodig?

Ebbinge Interim: snel de juiste aandacht voor je organisatie

Per direct nieuw leiderschap nodig?

Ebbinge Interim levert deskundige en ervaren interim managers van buiten. Leiders die analytisch vermogen en visie combineren met daadkracht. Die verbeterprogramma’s leiden, noodzakelijke besluiten nemen, oog hebben voor de menselijke en zakelijke maat.

We werken voor ondernemende MKB bedrijven (PE- of family-owned) en organisaties in de sectoren zorg, onderwijs, publiek/privaat en goede doelen.

Ebbinge Interim heeft een uitgebreid track record in opdrachten voor de positie van CEO/algemeen directeur en directierollen in finance, hr, operations, marketing/sales, digital en ICT. Ook vervulden we diverse specialistische topposities in Operational Excellence, Pricing en Post Merger Integration.

Binnen 48 uur na opdracht leveren wij een shortlist met kandidaten aan. Ebbinge Interim werkt met zelfstandig gevestigde Interim Managers die we goed kennen, op het niveau van directie en management.

Per direct nieuw leiderschap nodig?

Niet alleen brains maar ook ervaring: ontmoet Ebbinge’s Interim Operating Partners.

Naast Executive Search en klassiek Interim Management, bemiddelt Ebbinge nu ook ‘Interim Operating Partners’. Specialisten, vaak Ex-consultants, die een specifieke expertise inbrengen. Wat is dit? En waarom kozen we voor deze nieuwe dienst?
Lees meer

Contact

Wil je meer weten over het inschakelen van een Interim Manager via Ebbinge Interim?

Neem dan contact op met Hinnejan Elswijk, Joost ’t Hooft of Brenda Steenbakker via 020 – 5 725 725 of mail naar interim@ebbinge.nl

Open sollicitatie?

Bij voorkeur ontvangen wij jouw sollicitatie via dit formulier.
Open sollicitatie versturen

Overige diensten

Search

Versterking van buiten nodig in de top? Ebbinge biedt toegang tot de beste leiders.

Leadership Development

Het leiderschap versterken door het zelfinzicht te vergroten is een essentiële pijler van onze dienst Leadership development.

Leergangen

Doorgroeien als directeur, bestuurder of toezichthouder? Ebbinge verzorgt in een eigen stijl executive leergangen.

Niet gevonden wat je zocht?

Ontdek alle Diensten en Expertises , lees onze Leadership Insights of neem Contact op.