Hoe doorgroeien als directeur, bestuurder of toezichthouder?

Ebbinge ontwikkelt en verzorgt in een eigen stijl executive leergangen voor directeuren, bestuurders en toezichthouders uit de private en publieke sector.

Hoe doorgroeien als directeur, bestuurder of toezichthouder?

Deze leergangen gaan over leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en de eigen effectiviteit op het hoogste bestuursniveau. Met veel aandacht voor zelfreflectie, boardroom dynamics, stijl van beïnvloeden en positionering in een complex stakeholderveld. De groepen bestaan uit circa 16 deelnemers, waarbij er veel ruimte is voor intervisie, cases, samenspel en reflectie.

De sessies worden geleid door experts uit de praktijk van leiderschap en modern toezicht. Een leergang bestaat uit zeven of acht dagen, met een doorlooptijd van een jaar.

Bekijk hier alle leergangen.

Hoe doorgroeien als directeur, bestuurder of toezichthouder?

‘Ik ben heel nieuwsgierig naar de ambities en drijfveren van mensen’

Onze collega Eva is programma manager van de Ebbinge Leergangen. In deze film vertelt ze over haar interesse in de rol van mensen in de ontwikkeling van organisaties.

Contact

Wilt u contact opnemen over Leergangen? De volgende mensen kunnen u hierbij helpen.

Beschikbare leergangen

Bekijk hier alle toekomstige leergangen met ruimte voor cursisten.
Bekijk het overzicht

Overige diensten

Wij adviseren ondernemende organisaties bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams.

Overige diensten

Search

Nieuwe leiding nodig? Talrijk zijn de issues die dan om een antwoord vragen. Nodig om echt te begrijpen welke opdracht er ligt en welke kwaliteiten gevraagd zijn. Wij bieden transparant toegang tot de allerbeste leiders.

Interim

Ebbinge Interim is er in situaties waarin concrete en urgente verandering gewenst is. Met een deskundige en ervaren interim manager van buiten die analytisch vermogen en visie combineert met daadkracht.

Executive Development

Ebbinge helpt de effectiviteit van ondernemingen te verhogen. Op individueel, team- of organisatieniveau. Met een gespecialiseerd team van senior consultants en facilitators.

Overige diensten

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Bekijk de Markten of Functiegroepen waarin wij actief zijn, lees onze Artikelen of bezoek Echt Ebbinge.

Alle posities