De nieuwe digitale economie vraagt om innovatief leiderschap

Een leider die je digitale transformatie feilloos leidt

De nieuwe digitale economie vraagt om innovatief leiderschap

Het Ebbinge Data, Digital & IT-team is graag de partner in je zoektocht naar de best passende nieuwe digitale leider. Wij beschikken over jarenlange ervaring, een immer frisse blik op de markt en diepgaande relaties. Daardoor begrijpen wij welke vragen en onzekerheden naar boven komen in tijden van disruptie en verandering. Sámen bepalen we wie nodig is om belangrijke transformaties gedaan te krijgen en de organisatie naar een volgend niveau te brengen.

De nieuwe digitale economie vraagt om innovatief leiderschap

'Er is niet één draaiboek voor digitale transformatie'

De reisbranche kreeg het de afgelopen tijd flink te verduren. Welke gevolgen had ‘corona’ voor de digitale transformatie van online reisbureau Sunweb? CDO Brenda van Leeuwen over de kansen van digitalisering én de bijbehorende hoofdpijndossiers.

Klanten krijgen toegang tot de best presterende en daadkrachtigste mensen op directieniveau. Digital- & dataleiders die naadloos passen. In het topteam én de organisatie. Langetermijndenkers met de kennis om de juiste strategische keuzes te maken voor de toekomstige ontwikkeling van zowel de organisatie als de business.

Onze community van Data, Digital & IT bestaat uit inspirerende leiders (academisch ++) op het gebied van technologische innovatie, digital turn-around, datastrategie, omnichannel-strategie en e-commerce.

Contact

Wil je contact opnemen? De volgende mensen kunnen je hierbij helpen.

Niet gevonden wat je zocht?

Ontdek alle Diensten en Expertises , lees onze Leadership Insights of neem Contact op.