Nieuw en nuchter leiderschap in het hart van onze economie

Ebbinge is al decennialang actief in dit segment

Nieuw en nuchter leiderschap in het hart van onze economie

Bedrijven binnen de handel en maakindustrie zijn vaak nuchtere organisaties die uit zijn op innovatie, fundamentele veranderingen in de keten en verduurzaming van zowel productie als supply chain. We zien vaak dat nieuwkomers de spelregels veranderen. Ebbinge brengt ervaren en werkelijk ondernemerschap in via échte leiders die verbinden en fundamentele, gezonde groei bewerkstelligen. Binnen alle functionele disciplines, vast en interim.

Wat wij vaak tegenkomen:
• De onderneming mist koers en leiderschap.
• De directie functioneert niet als één team.
• Er is onvoldoende innovatie, stuurinformatie ontbreekt en de commercie vraagt om versterking.

Nieuw en nuchter leiderschap in het hart van onze economie

Nieuw leiderschap
Professionaliteit en ondernemerschap zijn het fundament onder nieuw leiderschap. Ebbinge herkent en kent de juiste leiders. Leiders die richting geven en overlopen van zakelijkheid, zonder aan menselijkheid te verliezen. Ook bieden wij ontwikkelgericht(e) managementscans, leadership assessments en leadership team development. Zo helpen we teams op een gemakkelijke manier om elkaar weer te begrijpen en beter samen te werken. Vaak zijn het korte, intensieve trajecten met een positieve impact.

Ons team
Ons team Handel & Maakindustrie heeft een diepe functionele en sectorspecialisatie. Wij komen dagelijks bij deze ondernemende klanten over de vloer, die meestal zijn gevestigd op een industrieterrein en vaak een internationale focus hebben. Ze kloppen bij ons aan voor search-, interim- of team development-vraagstukken op directie- en RvC-niveau.

De uitdaging

In gesprek met Adri Pols

Wat zijn voor jou de grootste uitdagingen binnen BOAL?

Wat kenmerkt jouw leiderschap?

Hoe maak je impact op belangrijke thema's?

Contact

Wil je contact opnemen? De volgende mensen kunnen je hierbij helpen.

Niet gevonden wat je zocht?

Ontdek alle Diensten en Expertises , lees onze Leadership Insights of neem Contact op.