Consumer Goods & Retail: complexiteit, dynamiek en digitalisering

Ben jij de leider van morgen die de vraagstukken van nu tackelt?

Consumer Goods & Retail: complexiteit, dynamiek en digitalisering

De enorme dynamiek in de Consumer Goods & Retail sector, gekenmerkt door voortdurend veranderende consumentenbehoeften, vragen om toekomstige leiders die deze complexiteit kunnen aanpakken.

Enkele belangrijke vraagstukken voor de leiders van morgen zijn:

  1. Een onmisbare omnichannel-strategie en de voortdurende digitalisering vereisen meer gepersonaliseerde aandacht voor de klant.
  2. Groeimogelijkheden liggen vaak in het buitenland, waardoor kennis van lokale markten (vooral in Europa) essentieel is om slim van kansen te profiteren.
  3. Het beheren van een gezonde P&L en het managen van de optimale balans tussen de omzet en kosten en de juiste workforce.
  4. Duurzaamheid is een onmisbaar thema geworden. Consumenten eisen duurzame producten en verwachten dat bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen in het verduurzamen van de gehele keten.
Consumer Goods & Retail: complexiteit, dynamiek en digitalisering

De eerste 100 dagen van Rogier Vegter, Fysiogroep Nederland

'De medewerkers staan bij mij altijd voorop, zonder hen wordt er geen cliënt geholpen'
Lees meer

Impact maken in een ondernemende setting
Ebbinge bemiddelt voor directie- en RVC-posities binnen Consumer Goods & Retail. Als je deel wilt uitmaken van ons netwerk, moet je ervaring hebben op C-level niveau en met bovengenoemde vraagstukken en perfect passen bij transformatie-, digitaliserings- en professionaliseringsopdrachten in een ondernemende setting. Je kiest bewust voor een midmarket-bedrijf vanwege je behoefte aan meer ondernemerschap en impact.

We zijn voortdurend op zoek naar authentieke leiders die een duurzame impact willen maken en gedreven zijn om het bedrijf gezonder en de wereld duurzamer, inclusiever en mensgerichter te maken. Ons doel is om deze leiders te verbinden met onze opdrachtgevers en hen te ondersteunen in hun ontwikkeling met leiderschapsprogramma’s zoals “Lead our Future”,  een co-creatie met De Transformatie Groep.

Ons Gespecialiseerde Team
Het Consumer Goods & Retail team bij Ebbinge heeft al tientallen jaren een toonaangevende praktijk binnen de sector. Naast directierollen vervullen we ook RvC-posities. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk ondernemende midmarket-bedrijven met een omzet tussen de 20 en 800miljoen euro, in eigendom van Private Equity-partijen of DGA’s/families.

We kennen al onze kandidaten persoonlijk, onderhouden nauwe contacten met hen en weten wat er speelt. Bij Ebbinge ondersteunen we niet alleen bij jouw volgende carrièrestap als toekomstige leider in Consumer Goods & Retail, maar helpen we je ook bij je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling via leergangen en leiderschapsprogramma’s.

Ben jij een ervaren en ondernemende, daadkrachtige leider die complexiteit en dynamiek binnen Consumer Goods & Retail kan omzetten in groei? Dan willen we jou graag leren kennen.

Bekijk hier al onze openstaande posities

Contact

Meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? De volgende mensen kunnen je hierbij helpen.

Vacatures

Ga naar ons vacature overzicht en bekijk alle lopende opdrachten.
Bekijk onze openstaande vacatures

Niet gevonden wat je zocht?

Ontdek alle Diensten en Expertises, bekijk onze Leadership Insights of neem Contact op.

Alle vacatures