Gezocht: ondernemende leiders met het vermogen te versnellen

Verbeter jij de marktpositie van een bedrijf structureel?

Gezocht: ondernemende leiders met het vermogen te versnellen

Ebbinge werkt sinds jaar en dag voor het merendeel van de private equity-partij en portfoliobedrijven. Wij begrijpen de dynamiek en karakteristieken van deze markt als geen ander, kennen alle partijen die ertoe doen en weten om welk type leider zij vragen. Namelijk ondernemende leiders die ook in lastige omstandigheden de koers uitzetten en resultaat leveren. Wij zijn vaak al pre-deal betrokken en in staat om transitie en snelheid te combineren. Door het juiste leiderschap te faciliteren, kunnen we het fundament leggen onder een structureel betere marktpositie en waardering van een bedrijf.

Gezocht: ondernemende leiders met het vermogen te versnellen

‘Mensen moeten beschikken over wat wij noemen Social Roundness’

Ebbinge werkt veel samen met Private Equity (PE)-partijen. Willem Dokkum en Lotty Willemsen – Tijhaar gaan namens Ebbinge regelmatig in gesprek met relaties in PE over de waarde van Human Capital. Ditmaal spreken zij met Robert Verwoerd van HC Partners.
Lees meer

Onze focus is versterking: van de leiding van de bedrijven, van de teams met PE-professionals en van de zakelijke en persoonlijke kwaliteiten van de leiders binnen ons netwerk.

Wij koppelen portfoliobedrijven aan nieuwe ondernemende leiders. De kern van ons werk is het invullen van vaste en interim-posities en het (door)ontwikkelen van topteams. Wij bieden functionele discipline-ervaring in de gespecialiseerde sectoren handel en industrie, zakelijke diensten alsmede consumer & retail. Met ondernemers, buy-in-managers en leiders die een organisatie of specifieke discipline naar een volgende fase kunnen brengen.

Een nieuwe generatie PE-professionals voor PE-partijen
Omdat wij een gespecialiseerd netwerk van ervaren private equity-professionals onderhouden, kunnen we snel en adequaat reageren op vragen uit de markt.
In de markt van startende PE-professionals biedt Ebbinge het exclusieve jaarprogramma ‘Ebbinge Investment Program’. Daarin brengen we de top van de academische afstudeerders in contact met de top van de PE-huizen.

Leergang Commissaris in private equity: voor de participatiecommissaris
Nieuw in ons aanbod is een jaarleergang voor private equity-commissarissen. Deze cursus is gericht op de specifieke dynamiek tussen een actieve aandeelhouder en het management, de meerwaarde die je als participatiecommissaris kunt bieden en je eigen rol, vaardigheden en beperkingen.

Managementscans en executive (team) development
Ook bieden wij managementscans, leadership assessments en leadership team development, allemaal met het oog op ontwikkeling. Zo helpen we teams op een gemakkelijke manier om elkaar weer te begrijpen en beter samen te werken. Vaak zijn het korte, intensieve trajecten met een enorm positieve impact.

Snelheid x zorgvuldigheid = performance
Ebbinge combineert snelheid met zorgvuldigheid. Wij koppelen de best passende leider snel aan de organisatie die moet transformeren. Daarbij kijken we niet alleen naar individuele leiderschapskwaliteiten, maar ook naar de match. Met collega’s uit het topteam én tussen de organisatie in kwestie en de persoonlijkheid van de potentiële leider.

We leren je graag kennen
Ben jij zo’n leider? Die het roer effectief omgooit bij transities, koers kan zetten in moeilijke omstandigheden en een feilloos zakelijk kompas heeft? Of wil je weten wat het betekent om in een private equity-omgeving te werken? Neem dan contact met ons op, want we leren je graag kennen.

Ons team
Ons team bestaat uit een aantal gepassioneerde, dedicated private equity-specialisten met jarenlange ervaring. Wij begrijpen wat private equity betekent op het vlak van ondernemerschap, écht leiderschap, waardecreatie en toezicht.

Contact

Wil je contact opnemen? De volgende mensen kunnen je hierbij helpen.

Niet gevonden wat je zocht?

Ontdek alle Diensten en Expertises, bekijk onze Leadership Insights of neem Contact op.

Alle vacatures