Vitaliteit voor organisaties in de Zorg

Te gast: Marjolein ten Hoonte en Gerrit Jan Vos

In het interactieve Ebbinge Webinar voor de zorg op 23 november 2021 ging Niels van Tent in gesprek met Gerrit Jan Vos, bestuurder van Magenta Zorg en Marjolein ten Hoonte, directeur arbeidsmarkt van Randstad.

Het aantrekken en behouden van voldoende gekwalificeerde professionals voor de zorg is dé opgave waarvoor veel bestuurders staan. Zeker in deze krappe arbeidsmarkt. Vanwege het grote risico voor de continuïteit van de organisatie en kwaliteit van zorg, is dit ook een zeer belangrijk onderwerp op de gesprekstafel tussen bestuurders en toezichthouders.

Hoe zit de arbeidsmarkt echt in elkaar? Wat zijn oplossingen? En hoe houd je je organisatie vitaal? Een kwestie van aantrekkelijk zijn met een open en transparante cultuur, mogelijkheden voor ontwikkeling en ruimte voor professionaliteit.

Bekijk hieronder het webinar terug of lees het samenvattingsartikel hiernaast. 

'Een vitale zorgorganisatie vraagt om dienend leiderschap'

De Covid-crisis maakt nog maar eens pijnlijk duidelijk dat het aantrekken en behouden van voldoende gekwalificeerde professionals voor de zorg dé grote uitdaging is. Hoe bestuurders en toezichthouders dat zien, wordt besproken in het webinar ‘Vitaliteit voor organisaties in de zorg’.
Lees het artikel

Webinar voor de Zorg Overzichtspagina

Klik hier om terug te keren naar de overzichtspagina