Lead our Future

11-daags leiderschapsprogramma voor executives met unieke natuurtrail

  • Start: 04/09/2024
  • Aantal sessies: 11 sessies

Het programma in het kort:

  • Start in September

  • € 14900,- exclusief BTW

Lead our Future

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Bedrijven hebben te maken met nieuwe vraagstukken waarvan de antwoorden veelal nog niet voorhanden zijn. Voor de leiders aan de top is het soms moeilijk zichzelf te vernieuwen. Dan helpt een versneller van buiten.

Daarom organiseert Ebbinge, in co-creatie met De Transformatie Groep, het leiderschapsprogramma Lead our Future. In 9 maanden, 5 modules, 11 dagen, verleggen deelnemers de grenzen van hun leiderschap. Met veel natuur en buiten. Als hoogtepunt een indrukwekkende trail in de Alpen.

Voor wie?

Ons programma is op maat gemaakt voor leiders van (middel) grote bedrijven die hun leiderschap verder willen ontwikkelen, om zo beter voorbereid te zijn op de toekomst. Zij herkennen de benoemde uitdagingen. De waan van de dag maakt echter dat zij de tijd niet of onvoldoende nemen om hier diep op te reflecteren en actie te nemen. Of zij hebben geen peers waarmee zij dit kunnen doen. Voor hen is dit programma bedoeld.

Ben jij een executive/directielid die begrijpt dat een toekomstbestendige organisatie bij het eigen leiderschap begint? Meld je dan nu aan.

 

Voor meer informatie

Vita van Hellenberg Hubar