De toekomst van leiderschap

De wereld om ons heen – politiek, economie, sociale samenhang, welzijn, klimaat –  verandert steeds sneller. Wij zien het gebeuren en beseffen dat er iets anders voor in de plaats moet komen. Een positieve verandering, om de wereld meer duurzaam en meer menselijk te maken. Met nieuwe leiders en een andere kijk op leiderschap.

Deze nieuwe leiders voelen van nature heel goed de tijdgeest aan. Hebben moreel besef en het lef om iets goeds te doen met alle veranderingen. Zij geven het begrip waardecreatie een meer duurzame betekenis. Werken vanuit geloof, visie en zakelijk gezond ondernemerschap. En weten mensen op een inspirerende manier te mobiliseren en met elkaar te verbinden.

Ebbinge kent en herkent deze nieuwe ondernemende leiders. Wij onderzoeken steeds welke vernieuwing in het leiderschap van een organisatie nodig is. Daarbij kijken wij naar de zakelijke kant en naar de menselijke kant. En kennen, verbinden en ontwikkelen de leiders van de toekomst. Waardoor we samen de toekomst beter, duurzamer en menselijker maken.

Echt Leiderschap

Samen met Nyenrode Business Universiteit hebben wij onderzocht welke vernieuwing in het leiderschap van een organisatie nodig is om de toekomst beter, duurzamer en inclusiever te maken. Wij stelden ons de vraag wat de kenmerken van nieuwe leiders zijn, hoe deze nieuwe leiders ondernemerschap en positieve impact combineren, en wat hen drijft. Welke betekenis willen nieuwe leiders geven en voor welke (persoonlijke) waarden staan ze? Lees hier het beknopte artikel, of download de Whitepaper.

Niet gevonden wat je zocht?

Ontdek alle Diensten en Expertises, bekijk onze Leadership Insights of neem Contact op.

Alle vacatures