‘Niets is zo krachtig als mensen die durven dromen’

Vivianne werkt al 20 jaar bij Ebbinge. Ze is in deze 20 jaar in contact gekomen met allerlei mensen die willen blijven groeien en verder komen in hun ontwikkeling. 

Beleving
  • Publicatiedatum: 6 mei 2019
  • Auteur: Nienke Weggeman

Nieuwsgierig naar de ambities van mensen.

In haar werk houdt Vivianne zich bezig met het het ontwikkelen van individuen, teams en organisaties. Waar wil je naar toe? Waar droom je van?
Vivianne herkent talenten en helpt om teams en individuen naar een hoger niveau te tillen. Het samenvallen van de ambitie en een droom is iets waar ze erg van kan genieten.

Naast haar werk bij Ebbinge is Vivianne ambassadeur voor het Nederlands Philharmonisch Orkest. Een droom van het Nederlands Philharmonisch Orkest en van chef-dirigent Marc Albrecht was het spelen van Sympfonie nr. 8 van Gustav Mahler.

Vivianne is initiatiefnemer van het Mahler 8-project en afgelopen februari heeft het Nederlands Philharmonisch Orkest onder leiding van chef-dirigent Marc Albrecht voor het eerst Mahler 8 gespeeld. Zo kwam talent en durven dromen bij elkaar.

“Voor mij is deze baan een omslagpunt in mijn leven”

Beleving
Noëmi werkt nu 8 maanden bij Ebbinge. De keuze voor Ebbinge staat voor een omslagpunt in haar leven: ze kwam uit de advocatuur en wilde werken in een omgeving waar ze dicht bij haar waarden kan blijven waardoor ze als persoon van betekenis kan zijn. Ze begeleidt kandidaten in het maken van keuzes te maken die dicht bij hun waarden staan.
Geschreven door:
Nienke Weggeman

“Ik had de behoefte om het verschil te kunnen maken”

Beleving
Steeds vaker vragen onze opdrachtgevers juist om kandidaten afkomstig uit een ander type organisatie, denk bijvoorbeeld aan een meer corporate setting. Ze verwachten zo iemand aan te trekken met een frisse blik, die het geleerde vanuit een andere setting in kan brengen.
Geschreven door:
Lotty Tijhaar

‘Ik geloof heilig dat mensen het verschil maken’

Beleving
Joost is ervan overtuigd dat mensen het verschil maken binnen een organisatie. Naast zijn werk bij Ebbinge is Joost sinds een paar jaar bestuurslid van de Amsterdam City Swim. Een zwemevenement in de Amsterdamse grachten om geld op te halen voor de spierziekte ALS.
Geschreven door:
Nienke Weggeman

‘Ebbinge daagt mij uit een gezonde balans te vinden’

Beleving
Janneke werkt voor familiebedrijven en heeft daarnaast een groot gezin. Zowel op haar werk als privé is Janneke op zoek naar de juiste balans. Het is bij een familiebedrijf van ongelooflijk groot belang dat je de waarden en cultuur goed begrijpt.
Geschreven door:
Nienke Weggeman