Artikelen

Lees en bekijk klant- en kandidaat cases en opiniestukken. Bekijk portretten van Ebbingers en ervaar onze visie op Leadership.

Onderzoek: ‘Tijdens een crisis heb je zowel mannelijke als vrouwelijke leiders nodig’

Onderzoek: ‘Tijdens een crisis heb je zowel mannelijke als vrouwelijke leiders nodig’

De coronacrisis stelde bedrijven wereldwijd voor enorme uitdagingen. Van de ene op de andere dag konden veel businessmodellen de prullenbak in. Aan leiders de taak om hun organisatie door deze crisis heen te loodsen en van het momentum gebruik te maken om innovatie door te voeren.

Lees artikel

Nederland in Europese middenmoot met diversiteit in bestuurskamer

Lees artikel
Geschreven door: Ebele Wybenga

‘De relativiteit van mijn eigen inbreng zien geeft rust’

Lees artikel

Het leiderschap van Bob Brok, CFO bij Oogwereld

Het leiderschap van
'Ik wil mensen in hun kracht zetten'
Geschreven door:
Charlotte Gevers Deynoot-Broekers

Overheid helpt Nederlandse start-ups in de Verenigde Staten

Nieuws
De Nederlandse overheid helpt Nederlandse start-ups die in de Verenigde Staten willen groeien. De komende drie jaar volgen maximaal zestig bedrijven in de zogeheten ScaleNL Accelerator een coachingsprogramma dat twaalf weken duurt "om ze gereed te maken voor succes op de Amerikaanse markt". Daarvoor stelt het ministerie van Economische Zaken en Klimaat 500.000 euro beschikbaar.
Geschreven door:
ANP

Frans leasebedrijf ALD betaalt miljarden voor overname LeasePlan

Nieuws
Het Franse leasebedrijf ALD koopt het Nederlandse LeasePlan voor 4,9 miljard euro. Samen worden de twee een van de grootste spelers op het gebied van het leasen van auto's aan bedrijven en particulieren.
Geschreven door:
ANP

Voormalig Kamervoorzitter Arib krijgt functie bij ziekenhuis OLVG

Nieuws
Voormalig voorzitter van de Tweede Kamer Khadija Arib treedt toe tot de raad van toezicht van het Amsterdamse OLVG-ziekenhuis. "Ze brengt een schat aan kennis en bestuurlijke ervaring mee, ook op het gebied van gezondheidszorg", zo verklaart voorzitter Jan Kremer van dit gezelschap de benoeming van de parlementariër.
Geschreven door:
ANP