Artikelen

Lees en bekijk klant- en kandidaat cases en opiniestukken. Bekijk portretten van Ebbingers en ervaar onze visie op Leadership.

Echt leiderschap voor positieve verandering

Echt leiderschap voor positieve verandering

‘Hoe kan je succesvol zijn in een wereld die faalt’, vroeg Feike Sijbesma, de topman van DSM, zich af in een interview in de Volkskrant. Succes is meer dan alleen zakelijk, financieel succes voor de organisatie zelf, het vraagt van een topvrouw of -man ook dat hij of zij een positieve bijdrage levert aan die falende wereld.

Lees artikel
Geschreven door: Vincent Timmers

Het leiderschap van Tanja van Dinteren, CFVO bij Holland Colours

Lees artikel

“Familiebedrijven zijn van nature koplopers in maatschappelijk ondernemen”

Lees artikel

‘Het nieuwe leiderschap is rebels’

Webinar
Hoe kun je bijdragen aan de ‘nieuwe rijkdom’? De nieuwe economie ademt waarden als gezondheid, welzijn, tevredenheid en harmonie met de omgeving. Bedrijven streven naar een positieve maatschappelijke impact, zonder daarbij de financiële groei uit het oog te verliezen. Welke rol kunnen bestuurders en commissarissen vervullen bij deze ‘nieuwe rijkdom’? Drie inspirerende lessen van prinses Laurentien van Oranje en Ron Steenkuijl.

‘Ons mantra in deze crisis: hope for the best, prepare for the worst’

Echte vragen
Ebbinge stelt leiders van vandaag en morgen de vragen die er echt toe doen. Deze keer Mattijs ten Brink, CEO van Sunweb Group.
Geschreven door:
Ebele Wybenga

Het leiderschap van Sander Overgaag, CFPO bij Rooftop Energy

Het leiderschap van
‘Een boswandeling zorgt voor beter begrip van elkaar’
Geschreven door:
Sanne del Tin

‘Geef mensen direct je volle vertrouwen, niet stap voor stap’

Echte vragen
Ebbinge stelt leiders van vandaag en morgen de vragen die er echt toe doen. Deze keer Coen de Ruiter, algemeen directeur van Greenchoice.
Geschreven door:
Ebele Wybenga