Echt Leiderschap met Barbara Besançon

Deze zomer gaan we in gesprek met ons netwerk. Want waar staan de echte leiders? Waar willen ze heen? En hoe komen ze daar? Vijf jaar na de introductie van Echt Leiderschap, reflecteren we samen op de veranderingen en uitdagingen in de wereld van nu: hoe blijven zij succesvol in een snel veranderende wereld?

leadership

We nodigen ons netwerk uit om deel te nemen aan een reeks interactieve sessies, waarin we samen de kern van effectief leiderschap in de huidige context onderzoeken. Deze sessies bieden een platform voor leiders om ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren en nieuwe strategieën te ontwikkelen die hen helpen om wendbaar en veerkrachtig te blijven.

We kijken uit naar inspirerende gesprekken en inzichten. Wil je meedoen? Neem contact op met Barbara Besançon-Rijntjes, partner voor de leiderschaps- en transformatiepraktijk, of met jouw eigen contactpersoon bij Ebbinge. Samen bouwen we aan een toekomst waarin leiderschap niet alleen effectief is, maar ook betekenisvol en duurzaam. Tot snel!