Ebbinge legt meer focus op de zorg en benoemt Niels van Tent als partner

Met de benoeming van Niels van Tent (43) als partner zet Ebbinge een volgende stap in de ontwikkeling van haar positie in de zorgmarkt.

nieuws

Het bureau voor executive search, interim management, advies en leiderschapsontwikkeling heeft de ambitie om de kwaliteit van het leiderschap en toezicht in de zorg te vergroten. Van Tent heeft een achtergrond als bestuurder in de zorg en startte 4 jaar geleden bij Ebbinge om de activiteiten in de zorgmarkt verder te ontwikkelen. Ebbinge heeft een goede positie in de care, groeit in de cure en is tevens actief voor de commerciële zorg, veelal in handen van private equity.

Niels van Tent is bestuurskundige. Hij werkte als directeur-bestuurder bij Horizon Jeugdzorg en Onderwijs. Was directeur Werk en Inkomen bij de Gemeente Amsterdam en startte zijn loopbaan als organisatieadviseur bij KPMG. Hij richt zich met zijn team binnen Ebbinge op executive search voor directie-, bestuurlijke en toezichthoudende posities in zorg, onderwijs, goede doelen en het publiek-private domein. Hij leidt de executive Leergangen voor bestuurders en toezichthouders in de zorg en publiceert met regelmaat over leiderschap en thema’s in het publieke domein. Hij was tevens verantwoordelijk voor het onderzoek naar Echt Leiderschap met Nyenrode. Niels bekleedt diverse toezichthoudende posities, in de GGZ, het speciaal onderwijs en de culturele sector.

Neem voor meer informatie contact op met Niels van Tent.