Digitale transformatie (i.s.m. Quint)

Te gast: Stefan Meinema en Hans Mulder

Op 27 september organiseerde Ebbinge in samenwerking met Quint het webinar van het derde kwartaal van 2022 in de webinar reeks voor bestuurders en toezichthouders in de zorg.

Dat het water veel zorgprofessionals aan de lippen staat, bleek afgelopen zomer wel toen zo’n 10.000 mensen op het Malieveld demonstreerden voor het behoud van goede huisartsenzorg. Inmiddels is er in de sector brede steun voor het Integraal Zorgakkoord (IZA), en is het tijd om de benodigde transitie in de zorg verder vorm te geven. Welke rol kan de digitale transformatie hierin spelen?

In een door Ebbinge en Quint georganiseerd webinar ging Niels van Tent (partner bij Ebbinge) en Wilco Bothof (partner bij Quint) hierover in gesprek met Stefan Meinema, bestuurder bij Dokter Drenthe en Hans Mulder, lid van de Raad van Bestuur van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen.

Lees het artikel dat geschreven is over het webinar of kijk het webinar hieronder terug.

‘De digitale transformatie in de zorg is een middel, géén doel op zich’

Dat het water veel zorgprofessionals aan de lippen staat, bleek afgelopen zomer wel toen zo’n 10.000 mensen op het Malieveld demonstreerden voor het behoud van goede huisartsenzorg. Welke rol kan de digitale transformatie hierin spelen?
Lees het artikel

Webinar voor de Zorg Overzichtspagina

Klik hier om terug te keren naar de overzichtspagina