Werkstudent Executive Search, 12-32 uur

Team Consumer Goods & Services

Werkstudent Executive Search, 12-32 uur

Als werkstudent maak je deel uit van het team Consumer Goods & Services. Je werkt veelal voor een research consultant in dit team en samen ondersteunen jullie de 4 consultants bij het zoeken naar data en geschikte kandidaten voor de invulling van directie en (senior) management posities binnen ondernemende organisaties.

Als werkstudent krijg je de mogelijkheid om veel te leren over het recruitmentvak , het herkennen van talenten en leer je veel ondernemende organisaties kennen, die veelal in handen zijn van Private Equity of Familiebedrijven.

Je werkzaamheden

  • Je ondersteunt de consultants bij het opstellen van een searchplan;
  • Je brengt met de juiste analyses de markt voor potentiele kandidaten systematisch in kaart;
  • Je bouwt communities van geschikte kandidaten door te searchen op LinkedIn en onze eigen database;
  • Je legt alle data die je vindt, bijwerkt en optimaliseert, vast in onze database;
  • Je legt het eerste contact met geschikte kandidaten per mail of telefoon.
Werkstudent Executive Search, 12-32 uur

Wie ben je?

Je bent een WO student en hebt affiniteit met recruitment en/of het analyseren van data. Je bent ondernemend en nieuwsgierig en weet kandidaten met de juiste toon te benaderen.
Je hebt een sprankelende persoonlijkheid, humor en positieve energie om je schouders ergens onder te zetten.

Wie zijn wij?

Ebbinge is al meer dan 35 jaar een vooraanstaand HR-adviesbureau met als kernactiviteit Search, Advies en Interim. Wij adviseren ondernemende organisaties bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams, in het bedrijfsleven en de publieke sector. Opdrachtgevers zijn met name bekende en onbekende spelers binnen Handel & Industrie, Consumer Goods & Services en Financial Services. Deze ondernemende bedrijven zijn veelal familiebedrijven of in eigendom van Private Equity. Daarnaast doen we veel in de Publieke & Not For Profit Sector (goede doelen).

Er werken ongeveer 65 medewerkers vanuit ons nieuwe duurzame kantoor in Amsterdam, de EDGE Olympic, dichtbij het Olympisch Stadion. Onze cultuur kenmerkt zich door passie voor ons vak, kwaliteitsbewustzijn, mensgericht, informele omgang en veel plezier in (hard) werken.

Wij bieden je?

Ebbinge biedt een plezierige werkomgeving waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng. Wij bieden je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Om te solliciteren kun je een e-mail met je CV en motivatie sturen naar Derek van Essen consultant, derek.vanessen@ebbinge.nl of Eefje Bosch (HR) eefje.bosch@ebbinge.nl of bel voor meer informatie 020-5725732.

Contact

Benieuwd naar deze positie of heeft u vragen? Dan kunt u hiernaast contact opnemen.

Echt Ebbinge

Onze wereld vraagt om nieuw leiderschap, hierin hebben wij een rotsvast geloof.
Ontdek wie wij zijn