Team Assistant Ebbinge Interim

Interim team, 32 -40 uur

Team Assistant Ebbinge Interim

Als Team Assistent in het team van Ebbinge Interim ondersteun je samen met een andere Team Assistent de consultants, bij de invulling van tijdelijke directie en (senior) management posities binnen ondernemende organisaties, die veelal in handen zijn van private equity of familiebedrijven, en binnen publieke organisaties en goede doelen. Je bent hierbij het eerste aanspreekpunt voor zowel het team, als kandidaten, geplaatste interim managers en opdrachtgevers.

Je werkzaamheden

Het gaat om een functie waarbij jij een belangrijke spil bent in het team en zorgt voor vlekkeloze klantprocessen en het coördineren van de opdrachten.

De basis bestaat uit het organiseren, het coördineren en bewaken van de voortgang van de procedures die horen bij de opdrachten. Je neemt werk van consultants uit handen, denkt vooruit en zorgt voor een strakke planning van de opdracht. Je kunt hierbij denken aan het telefonisch beantwoorden van vragen van kandidaten en klanten, agendabeheer voor consultants, het plannen van afspraken met kandidaten en het onderhouden van contact met kandidaten gedurende een procedure. Daarbij zorg je voor de juiste administratieve afhandeling en vastlegging in onze database. Vaak werken interim managers lange tijd voor ons. Gedurende de uitvoering van hun opdracht heb je regelmatig contact met ze over diverse operationele zaken.

Naast de ondersteuning in opdrachten, ondersteun je je team en ben je een goede coördinator, bijvoorbeeld ten behoeve van business development door het zoeken van informatie over potentiële opdrachtgevers of het organiseren van een strategiemiddag voor je team.

Wie ben je?

Je hebt een vooropleiding op minimaal havo niveau, met aanvullende beroepsopleiding en functioneert op HBO of WO niveau. Je hebt minimaal vijf jaar (ondersteunende) ervaring in een commerciële omgeving en/of zakelijke dienstverlening. Goede beheersing van MS Office en uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must. Bekend met executive search, interim management, detachering, zakelijke dienstverlening of consultancy is een pre.

In deze functie past een stevige teamspeler, die houdt van tempo maken zonder details en kwaliteit uit het oog te verliezen. Je vindt het belangrijk om zaken goed te administreren en zit daar bovenop. Je hebt positieve energie en straalt dat uit. Je bent representatief, communicatief zeer vaardig en hebt ruime ervaring met klantcontacten, waardoor je zowel in het team als met klanten en kandidaten gemakkelijk verbinding weet te maken. Je ziet werk liggen, neemt de lead en trekt zaken naar je toe om ze zelfstandig op te lossen.

Wie zijn wij?

Ebbinge is al meer dan 35 jaar een vooraanstaand HR-adviesbureau met als kernactiviteit Search, Advies en Interim. Wij adviseren ondernemende organisaties bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams, in het bedrijfsleven en de publieke sector. Opdrachtgevers zijn met name bekende en onbekende spelers binnen Handel & Industrie, Retail & Consumergoods en Financial Services. Deze ondernemende bedrijven zijn veelal familiebedrijven of in eigendom van Private Equity. Daarnaast doen we veel in de Publieke & Not For Profit Sector (goede doelen).

Er werken ongeveer 60 medewerkers vanuit ons nieuwe duurzame kantoor in Amsterdam, de EDGE Olympic, dichtbij het Olympisch Stadion. We hebben ook een kantoor in Brussel, met ca 10 medewerkers. Onze cultuur kenmerkt zich door passie voor ons vak, kwaliteitsbewustzijn, mensgericht, informele omgang en veel plezier in (hard) werken.

Wij bieden je?

Ebbinge biedt een plezierige werkomgeving waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng. Naast dat je een belangrijke spil in je team bent, krijg je de kans om deel te nemen aan de organisatie van uiteenlopende bedrijfsbrede projecten, bijvoorbeeld marketingactiviteiten, het interne kerstfeest of klantenevents. Wij zijn waardengedreven en bieden je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Interesse?

Om te solliciteren kun je een e-mail met je CV en motivatie sturen naar Eefje Bosch (HR) eefje.bosch@ebbinge.nl) of bel voor meer informatie 020-5725732.

Team Assistant Ebbinge Interim

Ons Nederlandse kantoor is gesitueerd in Edge Olympic: Wilt u weten waar wij gesitueerd zijn neem dan contact met ons op.

Contact

Benieuwd naar deze positie of heeft u vragen? Dan kunt u hiernaast contact opnemen.

Eefje Bosch - Eefje.Bosch@ebbinge.nl

Eefje Bosch - Eefje.Bosch@ebbinge.nl

Echt Ebbinge

Onze wereld vraagt om nieuw leiderschap, hierin hebben wij een rotsvast geloof.
Ontdek wie wij zijn