Senior Account Coördinator

32-40 uur

Senior Account Coördinator

Je werkzaamheden:

Het gaat om een functie waarbij jij een belangrijke spil bent in het team en zorgt voor vlekkeloze klantprocessen en het coördineren van de searchopdrachten. Werk uit handen nemen, vooruit denken en plannen en organiseren zeer belangrijk binnen deze functie. Denk daarbij aan agendabeheer, administratieve afhandeling van procedures en het verwerken en bijhouden van klant- en kandidaatgegevens in het CRM systeem. Tevens werk je mee aan het zoeken naar informatie over (potentiële) opdrachtgevers en kandidaten en neem je deel aan uiteenlopende team of bedrijfsbrede projecten, bijvoorbeeld marketingactiviteiten of klantenevents.

Wat bieden wij?

Ebbinge biedt een plezierige werkomgeving waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling is voor ons vanzelfsprekend. Solliciteer hier.

Senior Account Coördinator

Contact

Benieuwd naar deze positie of heeft u vragen? Dan kunt u hiernaast contact opnemen.

Echt Ebbinge

Onze wereld vraagt om nieuw leiderschap, hierin hebben wij een rotsvast geloof.
Ontdek wie wij zijn

Wie ben jij?

Je hebt een vooropleiding op minimaal havo niveau, met aanvullende beroepsopleiding en functioneert op HBO of WO niveau. Je hebt minimaal 5 jaar (ondersteunende) ervaring in een commerciële omgeving en/of zakelijke dienstverlening. Goede beheersing van MS Office en uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must. Bekend met executive search, zakelijke dienstverlening of consultancy is een pre. 

In deze functie past een stevige, stabiele en zelfstandige professional die houdt van tempo en die daarbinnen graag kwaliteit levert. Je bent gedreven om het verschil te maken en pakt de verantwoordelijkheid voor zowel je eigen werk als voor het grotere geheel. Je vindt zaken goed administreren belangrijk en zit daar bovenop. Je bent representatief, communicatief zeer vaardig en hebt ruime ervaring met klantcontacten, waardoor je zowel in het team als met klanten en kandidaten gemakkelijk verbinding weet te maken. Je ziet werk liggen, neemt de lead en trekt zaken naar je toe om ze zelfstandig op te lossen.