(Senior) Research Consultant Private Equity

Ondernemend, gedreven, met humor

(Senior) Research Consultant Private Equity

Ebbinge zoekt voor het Private Equity team een (Senior) Research Consultant met 3 – 8 jaar werkervaring die het team komt versterken. Mooie en inspirerende plek om te werken, hecht team. 

(Senior) Research Consultant Private Equity

Wat ga je doen? 

De research consultant werkt nauw samen met Senior Consultants en Partners binnen het Private Equity team. Pakt voortrekkersrol in research. Zoekt juiste kandidaten voor C-level posities voor portfolio bedrijven binnen Private Equity. Betrokken van A tot Z: gaat mee naar klanten, maakt heldere analyse van functie en bedrijf. Verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van het gehele searchproces: searchplan opstellen, markt systematisch in kaart brengen, searchen naar geschikte kandidaten in Ebbinge database, LinkedIn en nieuwe bronnen. Benadert zelfstandig kandidaten. Veel vrijheid, echt meedoen. Denkt logisch na, behoudt overzicht en bewaakt planning. 

Bouwt actief mee aan netwerken en kandidatenpools. Onderhoudt contact en bouwt relaties op. Begeleiding door Senior Consultants en Hoofd Research. Opleiding door Ebbinge en persoonlijkontwikkelmogelijkheden.  

Wie ben je? 

De ideale kandidaat heeft een afgeronde WO opleiding, minimaal 3 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening of consultancy. Affiniteit met research, recruitment of (markt)onderzoekervaring  in techniek, (maak)industrie of B2B is een pre. Wil zich ontwikkelen op het snijvlak van mens en organisatie. Heldere denker en aanpakker. Houdt overzicht en brengt structuur. Is proactief, een harde werker en kan op meerdere borden tegelijk schaken. Staat stevig in zijn/haar schoenen, communicatief en relationeel sterk. Analytisch, eager en met business sense. Teamspeler. Nieuwsgierig en passend bij de Ebbinge waarden. 

Wie zijn wij? 

Ebbinge kent, verbindt en ontwikkelt de leiders van de toekomst. Versterkt topteams via search, interim management, leergangen en leadership development. Organisaties adviseren bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams. Opdrachten op directieniveau voor ondernemende (mid-market) bedrijven, o.a. bij DGA/familiebedrijven en organisaties in handen van private equity. In het bedrijfsleven en de publieke sector. Resultaat- en mensgerichte cultuur: plezier hebben in samenwerken, gericht op persoonlijke ontwikkeling. Verantwoordelijk zijn voor en werken met zeer tevreden klanten.