Senior Consultant Public & Health team

Executive search in zorg, onderwijs, publiek, NGO & cultuur

Senior Consultant Public & Health team

Het publieke en maatschappelijke domein staat voor grote vraagstukken. Dat vraagt
om échte leiders. Met oog voor diversiteit, duurzaamheid en inclusie. Voor het team Public & Health zoeken wij een Senior Consultant, die onze passie voor een toekomstgerichte maatschappelijke sector deelt.

 

Senior Consultant Public & Health team

Wat ga je doen?
In deze functie ben je adviseur en begeleid je werving en selectie trajecten voor directie, bestuur en Raad van Toezicht. Je werkt zelfstandig én samen aan meerdere opdrachten en onderhoudt intensief contact met opdrachtgevers en kandidaten. Je verdiept je in organisaties en opdrachtgevers, de vraag achter de vraag en geeft advies bij het zoeken naar toekomstige leiders. Je bouwt actief mee aan de uitbreiding van een kandidatenpool door het voeren van interviews. Binnen het team begeleid je ook de meer junior en research consultants in het uitvoeren van opdrachten. In deze positie wordt er (op termijn) van je verwacht dat je naast het uitvoeren van senior opdrachten ook een netwerk opbouwt in jouw focusgebied en daarmee eigen opdrachten genereert.

Wie ben je?

  • Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring in de publieke sector, het onderwijs, de zorg of goede doelen
  • Je hebt ervaring in executive search/ recruitment, leiderschapsontwikkeling/HR of organisatieadvies.
  • Je hebt affiniteit met diversiteit en inclusie
  • Je hebt interesse in mens en organisatie

Wat bieden wij?
Wij heten je welkom in een informele en inclusieve cultuur, waarin we open-minded zijn en je jezelf kunt zijn, inclusief jouw gender, culturele achtergrond, leeftijd, seksuele identiteit, beperking of chronische ziekte. In onze plezierige werkomgeving bieden wij veel ruimte voor eigen inbreng. Naast dat je een belangrijke spil in je team bent, krijg je de kans om deel te nemen aan de organisatie van uiteenlopende bedrijfsbrede projecten, zoals een intern kerstfeest of klantenevents. Wij zijn waardengedreven en bieden je naast professionele ontwikkeling veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Contact:
Benieuwd naar deze positie of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Niels van Tent – Partner Public & Health – niels.vantent@ebbinge.nl en 06-29376318.