Senior Consultant Interim team

Commerciële spil in bloeiende interimpraktijk

Senior Consultant Interim team

De basis: een community van ervaren interim managers met oog voor diversiteit, echt leiderschap en inclusie. Beproefde searchaanpak, snappen wat de opdracht is en kwaliteit voorop. Wij zoeken in verband met groei een Senior Consultant met ervaring in interimbemiddeling.

Senior Consultant Interim team

Wat ga je doen?

In deze functie werk je voor organisaties in handen van private equity, families of DGA’s, de publieke sector en NGO’s die eigentijdse interim managers zoeken voor functies op directieniveau. Veelal in een context van crisis, change en restructuring, van duurzame groei of ontwikkeling.

Je werkt zelfstandig én samen aan meerdere opdrachten en onderhoudt intensief contact met opdrachtgevers en kandidaten. Je ontwikkelt relaties met klanten en acquireert nieuwe opdrachten. Je bent hierin gesprekspartner en adviseur op directieniveau. Je verdiept je in organisaties en opdrachtgevers door een scherpe analyse van de situatie, de verandering en het gewenste resultaat.

Daarnaast bouw je mee aan de uitbreiding van de interim kandidatencommunities door het voeren van interviews en begeleidt je kandidaten bij een strak en soepel proces van selectie en aanname. Binnen het team begeleid je ook de research consultants in het uitvoeren van opdrachten.

Wie ben je?

  • Je bent een ervaren professional in executive search/recruitment of interim bemiddeling.
  • Je bent commercieel en hebt plezier in business development.
  • Je bent je bewust van jezelf en je omgeving.
  • Je hebt interesse in en bent nieuwsgierig in mensen en organisaties.

Wat bieden wij?

Wij heten je welkom in een informele en inclusieve cultuur, waarin we open-minded zijn en je jezelf kunt zijn, inclusief jouw gender, culturele achtergrond, leeftijd, seksuele identiteit, beperking of chronische ziekte. In onze plezierige werkomgeving bieden wij veel ruimte voor eigen inbreng. Naast dat je een belangrijke spil in je team bent, krijg je de kans om deel te nemen aan de organisatie van uiteenlopende bedrijfsbrede projecten, zoals een intern kerstfeest of klantenevents. Wij zijn waardengedreven en bieden je naast professionele ontwikkeling veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Contact:

Benieuwd naar deze positie of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Hinnejan Elswijk – Partner – hinnejan.elswijk@ebbinge.nl.