Senior Consultant Interim-bemiddeling

Search, selectie en begeleiding van interim managers & directeuren

Senior Consultant Interim-bemiddeling

Functieomschrijving:
Wij starten steeds met analyse van bestaande situatie, van welke verandering gevraagd is, en wat het resultaat moet zijn. Met oog voor cultuur en mensen. We zijn de spil in een community van ervaren interim managers en gebruiken beproefde searchmethodieken om vervolgens tot de beste match te komen. We willen altijd in korte tijd diepgang bereiken, de opdracht werkelijk begrijpen en geven onze opdrachtexecutie vorm in een kort, strak en duidelijk proces. Kwaliteit voorop, helderheid in begeleiding van onze interim managers.

Wat ga je doen?
Gezochte collega doet acquisitie, ontwikkelt klantrelaties,  vormt spil tussen klant en interim community en bouwt interim community verder uit. Schrijft offertevoorstellen, doet search en stelt shortlists samen, presenteert deze bij opdrachtgever en begeleidt het proces van selectie en aanname. Houdt tijdens de opdracht contact met interim manager en opdrachtgever.

 

Senior Consultant Interim-bemiddeling

Wie ben je?
Wij zoeken een collega met strategisch inzicht, die tegelijkertijd pragmatisch en hands-on is. Met een werkelijke interesse in en nieuwsgierigheid naar mensen en organisaties. Iemand die vragen stelt, nieuwsgierig is en marktinzicht heeft. Maar tegelijkertijd weet wie of wat hij/zij zelf is. Professioneel, commercieel, netwerker, resultaatgericht, kort op de bal, origineel, informeel, gemak van omgang. 8 – 12 jaar ervaring, bij voorkeur in een advies of directierol. Aantoonbare affiniteit met ons vak. Ervaring in interim bemiddeling is een pre. Dit is een oproep voor een collega voor ons team, niet voor interim managers.

Wie zijn wij?
Ebbinge Interim werkt voor ondernemende mid-marketbedrijven (family- en PE-owned), de publieke sector en goede doelen. Onze klanten zijn bij elke opdracht steeds met urgentie op zoek zijn naar nieuw leiderschap. In een context van crisis, change & restructuring, van duurzame groei of van verbetering. Onze opdrachten zijn altijd op niveau van directie of MT.

Reageren? Klik hier

Contact

Benieuwd naar deze positie of heeft u vragen? Dan kunt u hiernaast contact opnemen.

Echt Ebbinge

Onze wereld vraagt om nieuw leiderschap, hierin hebben wij een rotsvast geloof.
Ontdek wie wij zijn