Senior Consultant Digital, Data, Technology team

Mens- en marktgerichte liefhebber van digital organisaties

Senior Consultant Digital, Data, Technology team

Het DDT-team van Ebbinge werkt voor innovatieve, door technologie gedreven bedrijven, e-commerce of platformorganisaties en bedrijven die zich in een digitale transitie bevinden. Zij vragen om echte leiders. Met oog voor diversiteit, duurzaamheid en inclusie. Wij zoeken in verband met groei een Senior Consultant met een intrinsieke interesse in mensen en organisaties.

 

Senior Consultant Digital, Data, Technology team

Wat ga je doen?
In deze functie werk je voor organisaties in handen van private equity, families of DGA’s en de publieke sector die eigentijdse leiders zoeken voor functies als een CDO, CIO, CTO en RvC Digital of CEO’s van tech bedrijven. Je werkt zelfstandig én samen aan meerdere opdrachten en onderhoudt intensief contact met opdrachtgevers en kandidaten. Je verdiept je in organisaties en opdrachtgevers en bent hierin gesprekspartner en adviseur op directieniveau.
Je draagt bij aan de verdere groei van het DDT-team, door het uitbreiden van je netwerk in de markt en het acquireren van nieuwe opdrachten. Daarnaast bouw je mee aan de uitbreiding van de kandidatencommunities door het voeren van interviews en begeleidt je kandidaten bij het proces van selectie en aanname. Binnen het team begeleid je ook de meer junior en research consultants in het uitvoeren van opdrachten.

Wie ben je?
• Je bent een ervaren professional binnen digital en hebt bij voorkeur ervaring in executive search/recruitment.
• Je hebt kennis van digital, technologie en e-commerce en gevoel voor marketing.
• Je behartigt commerciële belangen en hebt plezier in business development.
• Je hebt interesse in mensen en organisaties.

Wat bieden wij?
Wij heten je welkom in een informele en inclusieve cultuur, waarin we open-minded zijn en je jezelf kunt zijn, inclusief jouw gender, culturele achtergrond, leeftijd, seksuele identiteit, beperking of chronische ziekte. In onze plezierige werkomgeving bieden wij veel ruimte voor eigen inbreng. Naast dat je een belangrijke spil in je team bent, krijg je de kans om deel te nemen aan de organisatie van uiteenlopende bedrijfsbrede projecten, zoals een intern kerstfeest of klantenevents. Wij zijn waardengedreven en bieden je naast professionele ontwikkeling veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Contact:
Benieuwd naar deze positie of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Hinnejan Elswijk – Partner – hinnejan.elswijk@ebbinge.nl.