Research Consultant

Ondernemend, gedreven, met humor

Research Consultant

Ebbinge zoekt een Research Consultant met 0 – 2 jaar werkervaring die het team komt versterken. Mooie en inspirerende plek om te werken. Hecht team.

Wie zijn wij?

Ebbinge: executive search, human capital advies- en interimoplossingen. Organisaties adviseren bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams. Opdrachten op directieniveau voor ondernemende (mid-market) bedrijven. In het bedrijfsleven en de publieke sector. Resultaat- en mensgerichte cultuur: plezier hebben in samenwerken, gericht op persoonlijke ontwikkeling. Verantwoordelijk zijn voor en werken met zeer tevreden klanten.

Wat ga je doen?

De research consultant werkt nauw samen met senior consultants en partners. Pakt voortrekkersrol in research, betrokken van A tot Z: maakt heldere analyse van functie en bedrijf. Veel vrijheid, echt meedoen, samen naar klanten. Denkt logisch na, brengt markt systematisch in kaart en benadert actief passende kandidaten. Bouwt communities op, onderhoudt netwerk.

Wat breng jij mee?

De ideale kandidaat heeft een afgeronde WO opleiding, affiniteit met research en wil zich ontwikkelen op het snijvlak van mens en organisatie. Heldere denker en aanpakker. Houdt overzicht. Is proactief, een harde werker en kan op meerdere borden tegelijk schaken. Staat stevig in zijn/haar schoenen, communicatief en relationeel sterk. Analytisch, commercieel en met business sense. Doorgroeimogelijkheid.

 

Solliciteren? Klik hier

Research Consultant

Contact

Benieuwd naar deze positie of heeft u vragen? Dan kunt u hiernaast contact opnemen.

Echt Ebbinge

Onze wereld vraagt om nieuw leiderschap, hierin hebben wij een rotsvast geloof.
Ontdek wie wij zijn