Research Consultant Consumer Goods & Services

Ondernemend, gedreven, met humor

Research Consultant Consumer Goods & Services

Ebbinge zoekt voor het Consumer Goods & Services team een Research Consultant met  2 tot maximaal 4 jaar werkervaring die het team komt versterken. Mooie en inspirerende plek om te werken. Hecht team.

Wat ga je doen?

De research consultant werkt nauw samen met senior consultants en partners. Pakt voortrekkersrol in research. Zoekt juiste kandidaten voor rollen binnen Consumer Goods & Services. Betrokken van A tot Z: gaat mee naar klanten, maakt heldere analyse van functie en bedrijf. Verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van het gehele searchproces: searchplan opstellen, markt systematisch in kaart brengen, searchen naar geschikte kandidaten in Ebbinge database, LinkedIn en andere bronnen. Benadert zelfstandig kandidaten. Veel vrijheid, echt meedoen. Denkt logisch na, werkt gestructureerd, behoudt overzicht en bewaakt planning.

Bouwt actief mee aan netwerken en kandidatenpools. Onderhoudt contact en bouwt relaties op. Begeleiding door senior consultants. Opleiding door Ebbinge en persoonlijk ontwikkelmogelijkheden. Doorgroeimogelijkheid tot consultant of senior researcher.

 

Research Consultant Consumer Goods & Services

Wie ben je?

De ideale kandidaat heeft een afgeronde WO opleiding, met 2 tot  4 jaar ervaring, affiniteit met research en recruitment en wil zich ontwikkelen op het snijvlak van mens en organisatie. Daarnaast eerder gewerkt in of affiniteit met Consumer Goods en Services en digital. Heldere denker en aanpakker. Houdt overzicht. Is proactief, een harde werker en kan op meerdere borden tegelijk schaken. Staat stevig in zijn/haar schoenen, communicatief en relationeel sterk. Analytisch, gestructureerd,  planmatig  en met business sense. Nieuwsgierig en passend Ebbinge waarden.

Wie zijn wij?

Ebbinge: executive search, human capital advies- en interimoplossingen. Organisaties adviseren bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams. Opdrachten op directieniveau voor ondernemende (mid-market) bedrijven, oa. bij DGA/familiebedrijven en organisatie in handen van private equity. In het bedrijfsleven en de publieke sector. Resultaat- en mensgerichte cultuur: plezier hebben in samenwerken, gericht op persoonlijke ontwikkeling. Verantwoordelijk zijn voor en werken met zeer tevreden klanten.

Solliciteren? Klik hier.

Contact

Benieuwd naar deze positie of heeft u vragen? Dan kunt u hiernaast contact opnemen.

Eefje Bosch

Eefje Bosch

Echt Ebbinge

Onze wereld vraagt om nieuw leiderschap, hierin hebben wij een rotsvast geloof.
Ontdek wie wij zijn