Korte, open lijnen, samenwerken, met plezier, tevreden klanten voorop.

Werken bij Ebbinge

Werken bij Ebbinge betekent werken aan je eigen ontwikkeling. Een loopbaan kan bij ons uitgroeien tot ervaren adviseur van directies en toezichthouders van ondernemende organisaties.

Het is onze ambitie de beste te willen zijn in ons vak, resulterend in terugkerende klanten. Onze ervaring, kennis en inzichten maken ons tot een vertrouwde partner in de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties binnen het topsegment van de arbeidsmarkt.

Daarbij staan wij open voor contact met professionals die een zakelijke drive combineren met echte interesse in mensen en organisaties. Met degenen die anders naar mensen, teams en organisaties kunnen kijken.

Onze structuur is relatief plat, met korte lijnen. Ieder met zijn eigen specialisatie en aandachtsgebied. Met een cultuur gericht op samenwerken, eerder met zijn tweeën (‘4-ogen principe’) dan alleen. Met voor ieder ruimte voor een eigen stijl. Nieuwsgierig, inspirerend, niet snel tevreden zijn, een betrokken houding en zoekend naar de kern, met humor en relativerend vermogen.

Interesse in werken bij Ebbinge?

Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe collega's voor de volgende positie:

Informatie en contact

Voor meer informatie over werken bij Ebbinge kun je contact opnemen met Eefje Bosch, HR manager.

T: +31 (0) 20 5725 732
E: Eefje.Bosch@ebbinge.nl