Over Ebbinge - Human Capital Advies, Executive Search en Interim Managemen

Persoonlijk, oprecht, betrokken, geïnteresseerd, met andere vragen.

Ebbinge

Over Ebbinge: Human Capital advies, Executive Search en Interim Management. In het Bedrijfsleven en de Publieke sector.

SearchAdvies & Interim. Dat is de kern van ons werk. Wij adviseren ondernemende organisaties bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams. In het bedrijfsleven en de publieke sector. Het is onze stellige mening dat mensen en teams het toekomstig succes van een organisatie bepalen. Wij helpen deze succesfactoren te verbeteren.

Bij Ebbinge werken circa 60 mensen. In Nederland en België. Wij staan voor een eigen, herkenbare kwaliteit, gericht op de versterking van het human capital van onze klanten. Onze aanpak is open, persoonlijk, analytisch en gezond kritisch. Onze consultants hebben ieder een eigen expertise en werken gemiddeld tien jaar in hun vakgebied.

Werken bij Ebbinge betekent werken aan je eigen ontwikkeling. Het is onze ambitie de beste te willen zijn in ons vak en in de markt, met terugkerende klanten als resultaat. Ieder bij ons met zijn of haar eigen specialisatie, altijd in teamverband. Gericht op mensen, teams en organisaties binnen het topsegment van de arbeidsmarkt.

In 1982 wordt Ebbinge consultants opgericht, gespecialiseerd in de invulling van bestuur en management functies. In de jaren erna worden nieuwe specialisaties en diensten toegevoegd. Na een periode van 10 jaar onder de vlag van KPMG krijgt ons bureau in 2004 door een management buy-out haar onafhankelijkheid weer terug.

Ebbinge Brussel richt zich op Executive search, Executive Interim Management en High Potential Search

Sinds september 2004 hebben wij een kantoor in het centrum van Brussel. Ebbinge België richt zich op executive search, interim management, advies en high potential recruitment. De voornaamste doelgroepen zijn ondernemende mid-market bedrijven, private equity fondsen, strategie advieskantoren en investment banks..

Ebbinge ‘Voor de jonge ondernemer’ helpt private equity huizen, investeerders, start-ups en ondernemers met het aantrekken van de beste academici. Wij kunnen het potentieel in kaart brengen, helpen de opdracht bij binnenkomst te formuleren en met onze ervaring en breed netwerk het best passende talent te vinden.

Wij zijn betrokken bij inspirerende projecten die aansluiten op onze missie en waarden: kwaliteit, groei en ambitie van mensen, teams en organisaties. Hierbij richten wij ons sterk op de jonge mensen. Ook exploiteren wij een school in Sri Lanka, ter nagedachtenis aan onze collega Lideke Wery, die om het leven kwam bij de tsunami in 2004.

In 2017 heeft Ebbinge net zoals in 2016 door Customeyes een kwalitatief onderzoek laten doen naar de ervaringen van klanten van de Search & Interim dienstverlening.
Ebbinge hecht veel waarde aan kwaliteit. Klantervaringen zijn onmisbaar om deze kwaliteit continu te blijven verbeteren.