Voorzitter Raad van Toezicht + lid Raad van Toezicht

Aidsfonds – Soa Aids Nederland
Linkedin share: 
Nederlandse organisatie die zowel nationaal als internationaal actief is. Werkt aan een wereld zonder soa’s en aids. Professioneel en ondernemend met ambitieuze doelen. 
Aidsfonds – Soa Aids Nederland werkt nauw samen met overheden, donateurs, zorgprofessionals en organisaties in binnen- en buitenland. Internationaal wordt ingezet om in 2030 een einde te maken aan aids en nationaal op het drastisch terugbrengen van soa’s. Organisatie wordt geleid door een éénhoofdige RvB. Onlangs is de voorzitter RvT benoemd tot burgemeester van Amsterdam. Gezochte nieuwe voorzitter heeft ook een high profile. Is samen met bestuurder boegbeeld van het Aidsfonds. Hij/zij heeft een breed, relevant maatschappelijk (en politiek) netwerk. Medio 2019 eindigt de zittingstermijn van een lid RvT/voorzitter auditcommissie. Vereist is een brede financieel/bestuurlijke achtergrond. Bij voorkeur hebben kandidaten ook ervaring in het internationaal bedrijfsleven en/of marketing & communicatie. Voor beide posities geldt: brede interesse, onafhankelijk kunnen oordelen, omgaan met multi stakeholder dilemma’s. Hebben van een maatschappelijk netwerk en betrokken bij de doelstelling van het Aidsfonds. De RvT ontvangt geen vergoeding.

Bij vragen over deze positie kunt u contact opnemen met Wenchi Liu via wenchi.liu@ebbinge.nl / 06 11 300 299. Een profielbeschrijving is beschikbaar, mocht u hiervoor belangstelling hebben dan kunt u een mail sturen naar het genoemde mailadres. 
Publicatiedatum: 
12 december 2018
Referentie: 
30190
Locatie: 
Amsterdam