Lid RvC – N.V. Juva

Met portefeuille Human Resources
Linkedin share: 
Regionaal netwerkbedrijf voor Westland, Midden Delfland en (deel van) de Botlek. Zorgt voor efficiënte infrastructuur. Focus op duurzame energietransitie. Ondernemend en innovatief. 

Een meer duurzame en leefbare samenleving staat hoog in het vaandel. N.V. Juva is gespecialiseerd in transport van energie met bijbehorende producten en diensten. Aantal dochterondernemingen, elk met een belangrijke rol in de energieketen. De RvC bestaat uit 5 leden met verschillende expertises. Eén van de leden wordt benoemd op voordracht van de OR. Houdt met hen indien nodig contact over strategische kwesties. De gezochte kandidaat heeft ruime toezichthoudende ervaring en een brede achtergrond in HR. Begrijpt een ondernemende en (politiek) bestuurlijke context. Is sparringpartner van het bestuur. Maatschappelijk betrokken. Kandidaat beschikt over een visie op de arbeidsmarkt, aantrekkelijk werkgeverschap en wervingsprocessen. Een achtergrond in een technische omgeving is een pré. Overstijgende strategische blik. Analytisch en kritisch. Verbindend en samenwerkingsgericht. Nieuwsgierig, empathisch en veerkrachtig. Wil verdiepen en vernieuwen. Is flexibel beschikbaar. Vergoeding conform WNT.

Via de 'reageer' button kunt u uw reactie (CV + motivatie) naar ons sturen. Bij specifieke vragen over deze positie kunt u contact opnemen met Femke Viersma: femke.viersma@ebbinge.nl / 06 1377 5673.

Publicatiedatum: 
12 februari 2019
Referentie: 
30504
Locatie: 
Poeldijk