Ebbinge – Research Consultant Familiebedrijven

Ondernemend, gedreven, met humor
Linkedin share: 
Ebbinge zoekt een Research Consultant met 0 – 2 jaar werkervaring die het team komt versterken. Mooie en inspirerende plek om te werken. Hecht team.
Ebbinge: executive search, human capital advies- en interimoplossingen. Organisaties adviseren bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams. Opdrachten op directieniveau voor ondernemende (midmarket) bedrijven. In het bedrijfsleven en de publieke sector. Resultaat- en mensgerichte cultuur: plezier hebben in samenwerken, gericht op persoonlijke ontwikkeling. Verantwoordelijk zijn voor en werken met zeer tevreden klanten.  
De research consultant werkt nauw samen met senior consultants en partners. Pakt voortrekkersrol in research, betrokken van A tot Z: maakt heldere analyse van functie en bedrijf. Veel vrijheid, echt meedoen, samen naar klanten. Denkt logisch na, brengt markt systematisch in kaart en benadert actief passende kandidaten. Bouwt communities op, onderhoudt netwerk. De ideale kandidaat heeft een afgeronde WO opleiding, affiniteit met research en wil zich ontwikkelen op het snijvlak van mens en organisatie. Heldere denker en aanpakker. Houdt overzicht. Is proactief, een harde werker en kan op meerdere borden tegelijk schaken. Staat stevig in zijn/haar schoenen, communicatief en relationeel sterk.  Analytisch, commercieel en met  business sense. Doorgroeimogelijkheid. Wil je meer weten? Bel met Eefje Bosch: 020-5725725 of reageer direct via onze website! Referentie 30807 The Edge Olympic – Amsterdam
 
Publicatiedatum: 
4 juni 2019
Referentie: 
30807
Locatie: 
Amsterdam