Directeur - Milieu Centraal

charismatisch boegbeeld met duurzaam hart
Linkedin share: 
Milieu Centraal is dé landelijke voorlichtingsorganisatie die consumenten praktische informatie biedt over duurzaamheid. Pakkende communicatie. Bloeiende organisatie in groeifase.
Milieu Centraal onderscheidt zich met onafhankelijke, betrouwbare en praktische informatie. De afgelopen jaren heeft de organisatie een meer prominente en zichtbare rol gekregen in de maatschappij. Duurzaamheid en aandacht voor het milieu is een ‘hot topic’. De directeur geeft sturing aan de groei van de organisatie. Graag geziene spreker. Verzilvert samenwerkingskansen in het publieke en private domein. Geeft verdere vorm aan strategie en visie. Onderhoudt het netwerk. Houdt balans tussen verdiepen en stabiliseren. Blijft in beweging en vernieuwt. Geeft leiding aan 25 fte (wo. 2 MT-leden). Legt verantwoording af aan bestuur. Mensgericht, met oog voor de ontwikkeling van medewerkers. Stuurt op hoofdlijnen. Goede communicator. Ondernemend. Besluitvaardig, verbindend en samenwerkingsgericht. Ruime managementervaring in een omgeving met professionals. Nuchtere visie op duurzaamheid en consumentencommunicatie. Affiniteit met onderzoek. Uitgebreid relevant netwerk. Salaris tussen € 85K-95K.

Voor het opvragen van een profielschets kunt u contact opnemen met Femke Viersma via telefoon 06-13775673 of femke.viersma@ebbinge.nl. 

Graag uw sollicitatie vòòr 23 juni indienen.
Publicatiedatum: 
5 juni 2019
Referentie: 
30757
Locatie: 
Utrecht