Directeur - Matrix Innovation Center

Vastgoedontwikkeling/exploitatie Amsterdam Science Park.
Linkedin share: 
Matrix Innovation Center ontwikkelt en exploiteert technisch hoogwaardige, thematische multi-tenantgebouwen en laboratoria op het Amsterdam Science Park. 
Het Amsterdam Science Park is een kenniscomplex van internationale allure; een centrum voor wetenschappelijk onderwijs, onderzoek en kennisintensieve bedrijvigheid dat volop in ontwikkeling is. Matrix Innovation Center is een publiek-private samenwerkingsorganisatie met ca. 10 medewerkers, 6 panden in portefeuille (28.000 m2) en een nieuw gebouw in de ontwerpfase. De Directeur is integraal eindverantwoordelijk voor MatrixIC. Voert de regie op de ontwikkeling, de verhuur, het beheer en het onderhoud van de panden. Optimaliseert de zichtbaarheid van Matrix, klanttevredenheid, kruisbestuiving en samenwerking. Zorgt voor groei, de benodigde financiering en heldere rapportages. Dit past bij een academicus met ruime relevante, leidinggevende ervaring in het commercieel vastgoed. Strategisch en hands-on. Houdt van de complexiteit van een publiek-private setting. Onafhankelijk, ondernemend en slagvaardig. Maar is tevens verbindend en zeer vaardig in stakeholdermanagement en communicatie. Salaris max. ca. €140K. 
Bij vragen over deze positie kunt u contact opnemen met Femke Viersma via femke.viersma@ebbinge.nl / 06 1377 5673. Een profielbeschrijving is beschikbaar, mocht u hiervoor belangstelling hebben dan kunt u een mail sturen naar het genoemde mailadres. 
 
Publicatiedatum: 
5 april 2019
Referentie: 
30602
Locatie: 
Amsterdam