Directeur - Het Waterlaboratorium

enthousiasmerende peoplemanager met visie
Linkedin share: 
Organisatie levert hoogwaardige waterkwaliteitsinformatie en-advisering aan de waterbedrijven Dunea, PWN, Waternet en marktpartijen. Kwaliteit en kennis wordt gewaardeerd en erkend.  

Bij het Waterlaboratorium werken 110 m/v. De omzet bedraagt € 12 miljoen. Belangrijkste klanten zijn de drie waterbedrijven (tevens aandeelhouders) en verschillende marktpartijen. Agenda voor de toekomst: verdere ontwikkeling organisatie, aangaan samenwerkingsverbanden binnen de waterwereld, innovatie, implementatie informatietechnologie & datascience en duurzaamheid. De directeur is het boegbeeld van de organisatie. Hij/zij weet partijen te overtuigen en aan zich te binden. Rapporteert aan de aandeelhouders. Is ondernemend en kostenbewust. Is politiek/bestuurlijk sensitief. Sociaal vaardig, communicatief en verbindend. Is betrokken bij de werkvloer en geeft ruimte aan de professional. Is besluitvaardig en resultaatgericht. Scherp oog voor de klant en handelt proactief. Zorgt voor juiste balans tussen tarief en kwaliteit. Heeft kennis van de laboratorium- en/of watersector. Relevante managementervaring. Academisch niveau. 

Via de 'reageer' button kunt u uw reactie naar ons sturen. Bij vragen over deze positie kunt u contact opnemen met Wenchi Liu: wenchi.liu@ebbinge.nl / 06 11 300 299. 

Publicatiedatum: 
15 februari 2019
Referentie: 
30537
Locatie: 
Haarlem