Directeur Financiën & Control – Cito (Arnhem)

koers uitzetten en realiseren op snijvlak Publiek en Privaat
Linkedin share: 
Allround financiële directiepositie in hoogwaardige kennisorganisatie. Bepaalt financiële strategie, vertaalt naar doeltreffende processen en systemen en implementeert. Altijd samen.

Iedereen is groot geworden met Cito. Al 50 jaar wordt gewerkt aan de missie: ‘Gelijke kansen voor iedereen’ door objectief en goed toetsen. Gegroeid (500 m/v) tot erkend specialist op het gebied van toetsontwikkeling en examinering voor onderwijs, overheden en bedrijven. De nieuwe directeur verstevigt het fundament op Financiën en Control. Samen met een team van 2 managers en ca 10 medewerkers. Zorgt voor heldere processen, betrouwbare planning & controlcyclus en voorspelbaarheid. Ondersteunt besluitvorming met adequate managementinformatie. Sparringpartner voor directie en RvB. Publiek-private karakter van de organisatie biedt een extra dimensie, zowel op inhoud als in processen en cultuur. Schaken op twee borden. Stevig financieel leidinggevende met ruime veranderervaring in een projectorganisatie. Visie en realisatiekracht. Academicus, RA is pre. Werkt graag samen met (wetenschappelijke) professionals. Sociaal intelligent, koersvast op de inhoud, met behoud van de relatie. Salaris maximaal €100K. 
​​​​​​​Bij vragen over deze positie kunt u contact opnemen met Femke Viersma via femke.viersma@ebbinge.nl / 06 1377 5673. Een profielbeschrijving is beschikbaar, mocht u hiervoor belangstelling hebben dan kunt u een mail sturen naar het genoemde mailadres. 

Publicatiedatum: 
5 april 2019
Referentie: 
30603
Locatie: 
Arnhem