Graphic Designer (32-40 uur)

Creatief, gedreven, collegiaal

Graphic Designer (32-40 uur)

Ebbinge zoekt binnen het Marketing en Communicatie team een Graphic Designer met maximaal 4 jaar werkervaring die het team komt versterken. Ebbinge gaat steeds visueler communiceren, we zoeken iemand die daarin het voortouw kan nemen. Mooie en ondernemende plek met veel artistieke vrijheid. Hecht team.

Wat ga je doen?

De graphic designer werkt nauw samen met de Coördinator Marketing & Communicatie. Samen vertaal je de wensen van je Ebbinge collega’s in off- en online uitingen. Die uitingen creëren we voor onszelf, of in het kader van onze searchopdrachten voor klanten. Als Graphic Designer ben je verantwoordelijk in het produceren van het grafische gedeelte van deze uitingen en weet je daarmee de juiste doelgroepen aan te spreken. Vertaalt communicatiedoelstellingen in beelden, video’s en sociale media. Denk aan het vormgeven van vacatureteksten, editen van video’s, maken van folders, brochures en nieuwsbrieven, maar ook het vormgeven van onze online uitingen: op ons eigen platform en die van samenwerkingspartners, social media waaronder heel intensief LinkedIn.

Brengt alle interne en externe communicatie op één lijn. Ondersteunt collega’s bij het maken van presentaties in powerpoint, online content en documenten. Krijgt veel artistieke vrijheid om bestaande middelden te moderniseren en te verbeteren.

Graphic Designer (32-40 uur)

Wie ben je?

De ideale kandidaat heeft een grafische opleiding afgerond en maximaal 4 jaar ervaring met grafisch ontwerpen en vormgeving. Weet met de juiste beelden vacatureomschrijvingen of content aantrekkelijker te maken. Heeft technische kennis van DTP, Photoshop, Indesign, Illustrator en Powerpoint.

Zelf kunnen fotograferen is een pre. Creatieve aanpakker. Is zelfstartend, proactief en staat stevig in zijn/haar schoenen. Nieuwsgierig en passend Ebbinge waarden.

Wie zijn wij?

Ebbinge: executive search, human capital advies- en interimoplossingen. Organisaties adviseren bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams. Opdrachten op directieniveau voor ondernemende (mid-market) bedrijven, oa. bij DGA/familiebedrijven en organisatie in handen van private equity. In het bedrijfsleven en de publieke sector. Resultaat- en mensgerichte cultuur: plezier hebben in samenwerken, gericht op persoonlijke ontwikkeling. Verantwoordelijk zijn voor en werken met zeer tevreden klanten.

Solliciteren? Klik hier.

Contact

Benieuwd naar deze positie of heeft u vragen? Dan kunt u hiernaast contact opnemen.

Eefje Bosch

Eefje Bosch

Echt Ebbinge

Onze wereld vraagt om nieuw leiderschap, hierin hebben wij een rotsvast geloof.
Ontdek wie wij zijn