Ebbinge kent, verbindt en ontwikkelt de leiders van de toekomst. Wij versterken topteams via search, interim management, leergangen en leadership development. Wij adviseren organisaties bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams.

Opdrachten zijn posities op toezichthoudend, bestuurs- en directieniveau voor publieke en ondernemende (mid-market) organisaties, o.a. bij zorgorganisaties, publiek-private ondernemingen, DGA/familiebedrijven en organisaties in handen van private equity.

Met 60 medewerkers vanuit ons duurzame kantoor in Amsterdam, de EDGE Olympic, dichtbij het Olympisch Stadion, werken we met passie voor ons vak. Wij heten je welkom in een informele en inclusieve cultuur, waarin we open-minded zijn en je jezelf kunt zijn, inclusief jouw gender, culturele achtergrond, leeftijd, seksuele identiteit, beperking of chronische ziekte. We hebben veel plezier in samen (hard) werken met een hoge kwaliteitsstandaard.

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures.

Zit jouw vacature er niet tussen zitten en denk je toch dat wij jou écht moeten ontmoeten? Neem dan contact op met ons HR team, via hr@ebbinge.nl.

Heb je vragen over werken bij Ebbinge?

Neem dan contact op met ons HR Team via HR@ebbinge.nl

Eefje Bosch

Eefje Bosch

Caroline Tulp

Caroline Tulp