Werken bij Ebbinge

Ebbinge kent, verbindt en ontwikkelt de leiders van de toekomst. Wij versterken topteams via search, interim management, leergangen en leadership development. Wij adviseren organisaties bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams.

Opdrachten zijn posities op toezichthoudend, bestuurs- en directieniveau voor publieke en ondernemende (mid-market) organisaties, o.a. bij zorgorganisaties, publiek-private ondernemingen, DGA/familiebedrijven en organisaties in handen van private equity.

Met 60 medewerkers vanuit ons duurzame kantoor in Amsterdam, de EDGE Olympic, dichtbij het Olympisch Stadion, werken we met passie voor ons vak. Wij heten je welkom in een informele en inclusieve cultuur, waarin we open-minded zijn en je jezelf kunt zijn, inclusief jouw gender, culturele achtergrond, leeftijd, seksuele identiteit, beperking of chronische ziekte. We hebben veel plezier in samen (hard) werken met een hoge kwaliteitsstandaard.

Op dit moment hebben wij de volgende open posities:

(Senior) Consultant Private Equity team

Senior Consultant Public & Health team

Senior Consultant Interim team

Senior Consultant Digital, Data & Technology team

Research Consultant algemeen

Ebbinge Belgium – Director Interim Management

Ebbinge Belgium – Director Executive Search

Mocht jouw vacature er niet tussen zitten en denk je toch dat wij jou echt moeten ontmoeten of heb je vragen over werken bij Ebbinge, neem dan contact op met ons HR team, via hr@ebbinge.nl.