Search, Advies, Interim & Leergangen.

Onze diensten

Executive search is van oorsprong de grootste activiteit binnen ons bureau. In de Publieke Sector en het Bedrijfsleven.

Search is de van oorsprong grootste activiteit van ons bureau. Daarbij is een transparant zoekproces ons handelsmerk. Goed onderzoek doen wat nodig is. Heldere en open communicatie. Over profiel, opdracht en tijdlijnen. Met duidelijke oplevermomenten. En een realistische inslag.

Ebbinge Human Capital advies: strategische advisering, development assessments en coaching vanaf de ontwikkeling tot en met het beoogde resultaat.

Ebbinge helpt de effectiviteit van ondernemingen te verhogen. Op individueel, team- of organisatieniveau. Met een gespecialiseerd team van senior consultants en facilitators. Ebbinge heeft de afgelopen jaren organisaties beter laten functioneren. Van grote multinationals, tot private equity huizen, van advieskantoren tot ondernemende mid-market bedrijven.

De markt voor interim management opdrachten is de afgelopen jaren sterk veranderd. Nog niet zo lang geleden werd interim management vooral verbonden met het tijdelijk inhuren van capaciteit op hoog niveau. In toenemende mate gaat het vandaag de dag om afgebakende complexe opdrachten, met de tijdelijke inzet van één-op-één passende kennis en ervaring.

Ebbinge verzorgt executive leergangen en maatwerk leiderschapstrainingen voor organisaties. In zowel de publieke als de private sector. Wij willen bijdragen aan de versterking van duurzaam leiderschap en de ontwikkeling van beter openbaar bestuur aan de top. Er zijn verschillende leergangen ontwikkeld.