De essentie van het leven

Meesterpreek door Saskia Braam

Tienduizend (10.000!) getalenteerde, ambitieuze en succesvolle professionals reageerden op de veertig directieposities bij goede doelenorganisaties waarvoor Ebbinge de juiste m/v zocht. Om even bij stil te staan. De meesten zouden een gehalveerd salaris tegemoet moeten zien in een branche die ze volstrekt niet kennen. Maar dus toch dat verlangen naar zingeving. Opmerkelijke trend.
Maar wat zoek je nu echt en hoe weet je of zo’n overstap van comfortabele multinational naar vechtende non-profitorganisatie voor jou de juiste is? Of beter: waar gaat het nu echt om in jouw leven? Waar ben je mee bezig en waar gaat het naar toe? En hoe kom je erachter als je het niet weet?

Saskia Braam gaf op dinsdag 16 september een Meesterpreek tijdens de lunchbreak in De Nieuwe Poort te Amsterdam. Ze ging hier in op de noodzaak van zelfreflectie. Disclaimer: zelfreflectie gaat dieper en is confronterender dan het kunnen opsommen van je goede en slechte eigenschappen, het doen van een cursus of het leren omgaan met feedback.

Contact en informatie

Ebbinge is het enige executive searchbureau in Nederland met een aparte specialisatie in Goede Doelen. Als marktleider hebben wij in de afgelopen jaren vele posities in kunnen vullen binnen de sector op het niveau van toezichthouders, directie/bestuur en leden management team. Lees verder. 

 Wim Keizer, Saskia Braam

T: +31 (0)20 5 725 725
E: info@ebbinge.nl