Publiek ondernemerschap

Publiek, Zorg & Onderwijs: maatschappelijk belangrijke sectoren die behoorlijk van elkaar verschillen en op zichzelf relatief heterogeen zijn. Maar hoe groot de verschillen ook, Ebbinge ziet, met name op het vlak van leiderschap, juist ook de gelijkenissen.

Publiek ondernemerschap

Wij staan voor Publiek Ondernemerschap. Leiders die staan voor de publieke zaak en het collectieve, maar die óók de kracht en kunde van ondernemerschap inbrengen en met een ondernemende blik naar de publieke sector durven te kijken. Interessant genoeg neemt maatschappelijk het belang van en de interesse voor de collectiviteit weer toe. Het vertrouwen in het leiderschap binnen het maatschappelijk domein mag nog beter. Juist ook daarom zijn nieuwe leiders gevraagd. Ebbinge onderschrijft vanuit dat perspectief, met name de kracht en het belang van een goed geleide publieke sector.

Publiek ondernemerschap

‘Ebbinge kan een bredere impact hebben dan alleen mensen benoemen’

Niels heeft in het verleden zelf in het publieke domein gewerkt; nu zoekt hij mensen voor de topfuncties in het publieke domein. Bekijk onderstaande film om een indruk te krijgen van hoe Niels helpt brede impact te genereren.

Totaalaanbod

Voor Publiek, Zorg & Onderwijs werken wij niet alleen vanuit ons maatschappelijk, publieke hart. Maar juist ook vanuit onze visie op Publiek Ondernemerschap en ons engagement richting specifieke sectorontwikkelingen waarover we met regelmaat publiceren <link>. In deze sectoren bieden wij een totaalportfolio aan: Search, Interim, Executive Development en Leergangen. Voor de Publieke Sector hebben wij specifieke leergangen ontwikkeld: met leergangen voor onder meer de ABD (leergang Toezichthouden Nieuwe Stijl); de Zorg (leergang Leiderschap in de Zorg) en de leergang Toezicht houden voor Culturele en Goede Doelen organisaties.

Echt leiderschap

Waar mogelijk en relevant zoekt Ebbinge steeds naar het ‘andere profiel’, de diversiteit: de publieke ondernemer, het meer zakelijke profiel, de nieuwe(re) generatie, de leider van buiten de sector, de toezichthouder nieuwe stijl. Wel steeds met inachtneming van de oprechte  betrokkenheid van kandidaten met de publieke zaak en de betreffende sector en organisatie.

Ons team

In ons team Publiek, Zorg & Onderwijs werken bevlogen en ervaren professionals die goed snappen wat in deze sectoren gevraagd wordt in termen van leiderschap, bestuur en toezicht.

Wij kennen de deelmarkten goed en hebben vaak zelf ervaring binnen deze sectoren en/of in leidinggevende of toezichthoudende posities daarbinnen.

Contact

Wilt u contact opnemen? De volgende mensen kunnen u hierbij helpen.

Updates van Ebbinge

Lees en bekijk klant- en kandidaat cases en opiniestukken. Bekijk portretten van Ebbingers en ervaar onze visie op Leadership.
Bekijk alle Artikelen

Overige markten

Diverse sectoren met voor elke sector een gespecialiseerd team.

Overige markten

Familiebedrijven

Voor nieuw leiderschap, dat moet passen bij de kernwaarden van het familiebedrijf.

Private Equity

Toegang tot het nummer 1 netwerk van bewezen ondernemende leiders.

Data, Digital & IT
Consumer Goods & Retail
Goede Doelen, Fondsen en NGO’s
Zakelijke Diensten
Zorg & Gezondheid
Onderwijs
Overige markten

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Bekijk de Diensten of Functiegroepen waarin wij actief zijn, lees onze Artikelen of bezoek Echt Ebbinge.

Alle posities